Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj absolventilor clasei a XII-a care incep luni examenul de bacalaureat. Premierul scrie pe pagina sa de Facebook ca are incredere in faptul ca elevii sunt bine pregatiti. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj pentru elevi si profesori de pe patul de spital

Astazi incep probele scrise ale examenului de Bacalaureat - le multumim cadrelor didactice pentru rabdarea cu care organizeaza sesiunea de testari de la finalul clasei a XII-a si pentru toata.

Victor Ponta, mesaj de sustinere pentru liceeni. Cui a multumit premierul

Premierul Victor Ponta le-a urat succes elevilor de clasa a XII-a care vor da luni Bacalaureatul la Limba si literatura romana si a subliniat ca le tine pumnii.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

Victor Ponta, mesaj cu talc pentru cei care poarta numele Petru si Pavel

Tuturor celor care isi aniverseaza astazi ziua numelui - la multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Apostoli Petru si Pavel! O zi frumoasa si multa sanatate e cea mai importanta)!, a scris premierul,.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Victor Ponta: in 2012, MRU este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL. in 2015, PNL voteaza pentru numirea sa in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii?

Premierul Victor Ponta a lansat pe pagina sa de Facebook un atac la adresa liberalilor, prin care le aminteste ca in 2012 au votat motiunea de cenzura impotriva lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand ca acum tot ace.

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,.

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE (VIDEO)

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,.

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )