Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Deputatul Victor Ponta Pro Romania) a vorbit duminica la Targu Jiu despre violentele din data de 10 august. El a spus ca ordinul ca jandarmii sa actioneze in forta a fost dat de Liviu Dragnea, iar ca tot ce s-a intamplat reprezinta o repetitie pentru protestele care vor avea loc ca urmare a votului in Parlament cu privire la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. continuă pe Adevărul

Comisia Parlamentului European va discuta pe 27 septembrie despre violentele din 10 august

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu a declarat astazi la Craiova, ca pe 27 septembrie Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European PE) va discuta, la propunere sa, despre ce s-a intamplat in Romania pe 10 august, discutii la care va participa si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romnia, dupa dezbaterea despre protestul din 10 august

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania in a doua sesiune plenara din octombrie, dupa ce la prima sesiune, de la inceputul lunii, va avea loc dezbaterea pe tema violentelor de la protestul din 10 august, a anuntat europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Premierul Viorica Dancila va fi invitata sa vorbeasca la dezbatere.

Violentele din 10 august: Mesajul unui diplomat american, distribuit pe Facebook de Ambasada SUA - cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine

Pe 10 august, in Romania, cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine, inclusiv prin utilizarea gazelor lacrimogene, in timp ce monitorizau protestele din Bucuresti, potrivit Active Watch si Reporteri fara frontiere, arata vineri, pe Facebook, Ambasada SUA la Bucuresti. Mesajul distribuit de institutie a fost transmis de un diplomat american la o mare conferinta europeana dedicata drepturilor omului si democratiei.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General privind evenimentele din 10 august: Nu ma tem de o punere sub acuzare. Vinovati sunt cei care au organizat violentele (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat vineri de procurorii de la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. La plecare, Dragnea a precizat ca a fost.

Inspectia Judiciara a descins la Parchetul General nainte de audierea lui Liviu Dragnea si a cerut dosarul violentelor din 10 august (surse, G4Media)

Doi inspectori de la Inspectia Judiciara au descins vineri dimineata la sectia Parchetelor Militare din cadrul Pachetului General, solicitand procurorilor tot dosarul penal care vizeaza violentele comise de jandarmi impotriva manifestantilor la mitingul din 10 august, au declarat surse din cadrul Inspectiei pentruG4Media.

Rezolutie despre situatia protestelor din 10 august, adoptata de Parlamentul European

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre situatia protestelor din 10 august din Romania in cea de-a doua sesiune plenara din luna octombrie.

UPDATE Colonelul Paraschiv, audiat de procurori n dosarul violentelor din 10 august: Nu am fost pus sub acuzare, am calitatea de martor / Despre pretinsa lovitura de stat:Nu am avut informatii de aceasta natura

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, a venit joi pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul evenimentelor din 10 august, din Piata Victoriei. 27 Nu am fost pus sub acuzare, am calitatea de martor, am declarat efectiv ce s-a intamplat in acea seara si atata tot, a declarat Catalin Paraschiv, la iesirea de la Parchetul Militar.

Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Sotia protestatarului care a decedat la cateva zile dupa participarea la protestul diasporei din 10 august s-a aflat din nou fata in fata cu procurorii. Femeia a venit la audieri insotoita de fiica.

Prima reactie a DIICOT dupa sesizarea Jandarmeriei cu privire la o tentativa de lovitura de stat la protestul din 10 august: Felix Banila recunoaste intalnirea cu Sebastian Cucos(VIDEO)

Prima reactie din partea DIICOT, dupa ce Jandarmeria a solicitat parchetului antimafie sa faca verificari pentru a se demonstra daca in noaptea protestelor din 10 august a fost sau nu o lovitura de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )