Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor PONTA, AMENINTAT de un deputat PSD: in maximum doua zile...

B1 B1,
Victor PONTA, AMENINTAT de un deputat PSD: in maximum doua zile...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un atac fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta, dupa ce acesta din urma l-a catalogat drept patologic. Plesoianu a scris intr-un mesaj. continuă pe B1

Fierbere in PSD: un deputat promite ca va dezvalui lucruri incomode despre Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta, este amenintat de un deputat al Partidului Social Democrat PSD). Actu.

Deputat PSD, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban: caracter infect, profund imoral

Iesire violenta si limbaj fara precedent a unui deputat PSD la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orb.

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Victor Ponta: Naivul patologic va va raspunde

Liviu Plesoianu i-a transmis un mesaj dur fostului premier Victor Ponta, dupa ce fostul premier l-a numit naiv patologic, care s-a lasat folosit de Liviu Dragnea. Vad ca INSISTati, domnule Ponta. Ati.

Victor Ponta, dezvaluiri de ultima ora. Cum s-a implicat Kovesi in campania din 2014

Fostul premier Victor Ponta face dezvaluiri, sambata, la Antena 3, despre sefa DNA,Laura Codruta Kovesi. Victor Ponta a fost intrebat daca presedintele Klaus Iohannis va candida.

Victor Ponta da cartie pe fata: Cine o TINE cu adevarat pe Kovesi in functie

Fostul premier Victor Ponta pare mai activ ca niciodata la capitolul dezvaluiri senzationale. Invitat sambata la Antena 3, acesta a vorbit despre cum s-a implicat procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi in.

Sfarsit tragic pentru o adolescenta. A murit intr-un restaurant McDonalds cu doar doua zile inainte sa implineasca 18 ani

Sfarsit tragic pentru o adolescenta din Rusia. Tanara s-a prabusit si a murit intr-un restaurant McDonalds cu doar doua zile inainte de majoratul ei. Martorii au povestit ca un doctor care se afla in.

Victor Ponta, reactie dupa conferinta lui Timmermans: Timmermans a venit sa-l vada pe tigrul Dragnea si a gasit niste pisici plouate

Fostul premierVictor Ponta face glume pe seama atitudinii liderului PSD Liviu Dragnea la intalnirea cu al doilea om din Comisia Europeana, Frans Timmermans. Potrivit lui Ponta, oameni onesti sau naivi au.

Un deputat PSD sesizeaza Comisia Europeana dupa vizita lui Timmermans: Aveti impresia ca va vom permite sa tratati Romania ca pe o anexa?

Deputatul PSD, Liviu Pleosoianu, sustine ca liderul european Frans Timmermans a incalcat Codul de conduita al Comisiei Europene in timpul vizitei in Romania si a anuntat ca va depune sesizare oficiala la forul european.

DEPUTAT PSD, atac EXPLOZIV dupa vizita lui Timmermans: Ati incalcat CODUL DE CONDUITA! Tratati Romania ca pe o ANEXA unde se face ce doriti

Deputatul PSD, Liviu Pleosoianu, sustine ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a incalcat Codul de conduita in timpul vizitei in Romania si a anuntat ca va depune sesizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )