Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni, ca saptamana aceasta va depune cerere pentru pentru infiintarea de grup parlamentar. Saptamana aceasta vom depune cerere pentru. continuă pe Antena3

Victor Ponta a dezvaluit TOT. Anuntul care provoaca FORI pe scena politica

Fostul premier Victor Ponta dezvaluie, in detaliu, planurile sale politice. Mai exact, el a prezentat, pe pagina sa de Facebook, strategia partidului pe care il conduce, alaturi de Daniel Constantin, Pro Romania,.

Victor Ponta a dezvaluit TOT. Anuntul care provoaca FIORI pe scena politica

Fostul premier Victor Ponta dezvaluie, in detaliu, planurile sale politice. Mai exact, el a prezentat, pe pagina sa de Facebook, strategia partidului pe care il conduce, alaturi de Daniel Constantin, Pro Romania,.

Anunt de ultima ora pentru posesorii de SUV-uri la mana a doua: Toti soferii trebuie sa stie aceste informatii

Cum interesul romanilor pentru masini SUV este din ce in ce mai mare, iata o lista cu zece modele cu un pret sub 10. 000 de euro, pe care si-l permit destul de multi romani si cu o vechime de trei ani, pentru ca.

Ponta, anunt CRUCIAL despre MOTIUNEA DE CENZURA Apropo de asta cu TRADAREA... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca Guvernul Dancila este unul extrem de slab, dar el nu va contribui la inlocuirea acestuia cu un Guvern Orban. E evident ca Guvernul Dancila, din punctul meu de vedere si nu numai,.

Victor Ponta a lansat partidul PRO-Romania: Tara risca sa intre intr-o noua criza in 2020. Nu vreau in acest partid baronetul si oprisanii (VIDEO)

Luni a avut loc evenimentul de lansare al noului partid al lui Victor Ponta, PRO- Romania. Cu aceasta ocazie, fostul premier a lansat mai multe atacuri la adresa fostului sau partid, PSD. CLICK AICI - Anunt de.

Felix Rache, consilierul fostului premier Mihai Tudose, i se alatura lui Victor Ponta. Ma ocup de lucruri serioase. Piata de umor e ocupata de doamna Dancila

Consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, Felix Rache, a confirmat pentru News. ro ca va face parte din echipa de comunicare a partidului Pro Romania - condus de Victor Ponta. El a afirmat ca se ocupa de lucruri serioase, deoarece piata de umor e ocupata de doamna Dancila.

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, a intrat in partidul lui Victor Ponta: il respect si stiu ca pot face proiecte care sa schimbe Romania

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, fost ministru si fost parlamentar PSD, a anuntat luni, 28 mai, pe contul sau de Facebook ca se va alatura partidului Pro Romania condus de Victor Ponta. Aurelia Cristea a demisionat din PSD pe 1 februarie 2017.

Victor Ponta, despre interzicerea Uber: Doamna Dancila ar trebui sa faca un exercitiu de imaginatie despre ce insemna ca cei care merg la munca sau la intalniri in oras sa foloseasca masinile proprii

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, spune ca face parte din acea categorie de oameni care foloseste serviciile Uber si ii propune premierului Dancila sa se gandeasca ce ar insemna ca toti cetatenii di.

Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Fostul premier Victor Ponta a relansat, luni, partidul Pro Romania cu atacuri la adresa PSD, fara a nominaliza insa. El a sustinut ca formatiunea sa este un Stat Up Party cu orientare pro-europeana si a facut apel la fostii sai colegi si colaboratori sa i se alature.

Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

In cadrul evenimentului de lansare a partidului sau PRO-Romania, Victor Ponta nu a uitat de fostul sau partid PSD si de conflictul cu Liviu Dragnea si a lansat mai multe atacuri. CLICK AICI - Pica Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )