Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Fostul premier Victor Ponta a relansat, luni, partidul Pro Romania cu atacuri la adresa PSD, fara a nominaliza insa. El a sustinut ca formatiunea sa este un Stat Up Party cu orientare pro-europeana si a facut apel la fostii sai colegi si colaboratori sa i se alature. continuă pe Hotnews

Trasa pe linie moarta n PSD, Ecaterina Andronescu s-a afisat alaturi de Victor Ponta la un eveniment Pro Romnia

Trasa pe linie moarta la Congresul PSD, Ecaterina Andronescu si-a facut, luni, aparitia la un eveniment de partid, insa cel al partidului Pro Romania al lui Victor Ponta.

Traian Basescu: imi este foarte greu sa cred ca Victor Ponta a purces la spargerea PSD numai din ambitii personale. Are niste garantii si trebuie sa vedem de unde (VIDEO)

Deputatii PSD au fost convocati, marti, la o sedinta pentru a discuta despre nemultumirile din partid, potrivit unor surse citate de Realitatea Tv. Aceasta sedinta are loc in contextul in care PSD si ALDE au.

Victor Ponta anunta congresul formatiunii Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni ca in octombrie-noiembrie formatiunea sa va organiza congres in cadrul caruia vor fi desemnati candidatii pentru Parlamentul European, dar si pe.

Victor Ponta, plan pentru schimbarea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca principalul obiectiv al partidului pe care il conduce este schimbarea guvernului Dancila pana la 1 ianuarie 2019. El a declarat, luni seara,.

Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni, ca saptamana aceasta va depune cerere pentru pentru infiintarea de grup parlamentar. Saptamana aceasta vom depune cerere pentru.

Victor Ponta a lansat partidul PRO-Romania: Tara risca sa intre intr-o noua criza in 2020. Nu vreau in acest partid baronetul si oprisanii (VIDEO)

Luni a avut loc evenimentul de lansare al noului partid al lui Victor Ponta, PRO- Romania. Cu aceasta ocazie, fostul premier a lansat mai multe atacuri la adresa fostului sau partid, PSD. CLICK AICI - Anunt de.

Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

In cadrul evenimentului de lansare a partidului sau PRO-Romania, Victor Ponta nu a uitat de fostul sau partid PSD si de conflictul cu Liviu Dragnea si a lansat mai multe atacuri. CLICK AICI - Pica Guvernul.

Basescu: Pro Romnia este o opozitie la Dragnea, nu la curentul socialist. E vorba de batalia ntre doi oameni de proasta calitate umana

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat luni seara, la TVR 1, ca partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, este o opozitie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Basecu sustine ca batalia dintre Ponta si Dragnea este batalia unor oameni de proasta calitate, care se folosesc de apropiatii loi si apoi ii parasesc.

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

Continua valul de inscrieri in partidul lui Victor Ponta: Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q, s-a alaturat Pro Romania

Continua valul de inscrieri in partidul lui Victor Ponta. Fostul deputat PSD Mihai Sturzu, cunoscut si ca membru al trupei HI-Q a anuntat ca a devenit membru Pro Romania, informeaza Stiripesurse. ro. M-am.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )