Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina. continuă pe Hotnews

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor dupa mesajul lui Iohannis. Ce lasa in urma sa

Darius Valcov, pe numele caruia s-a inceput urmarirea penala, a demisionat din functia de ministru al Finantelor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca se astepta ca acesta sa-si prezinte demisia. Valcov s-a remarcat prin proiectul noului Cod Fiscal si al introducerii loteriei bonurilor fiscale.

Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE 19:05 Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor. Premierul Victor Ponta a declarat, la un post de televiziune, ca ministrul de Finante i-a inaintat demisia astazi la pranz. --- * DNA: Darius Valcov se intalnea cu ceilalti suspecti in cimitir si primea comisionul in pungi de plastic * Documente si hard disk-uri distruse pentru impiedicarea controlului ANAF * Primarul din Slatina, Minel Prina, arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

Darius Valcov a demisionat din Guvern

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. Astazi la pranz, domnul Valcov a fost.

Darius Valcov, demis din functia de ministru al Finantelor de scandalul de coruptie al DNA

Senatorul pesedist Darius Valcov a demisionat, duminica la pranz, din functia de ministru al Finantelor. Anuntul nu a fost facut de angajatii cabinetului sau, ci chiar de premierul Victor Ponta cateva ore mai tarziu, in cadrul unor interventii televizate. Valcov, fost primar de Slatina, este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de savarsirea unor fapte de coruptie in timpul cat a fost edilul capitalei Oltului.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Victor Ponta: Darius Valcov si-a inaintat demisia de la conducerea ministerului de Finante

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara ca Darius Valcov si-a prezentat demisia din functia de ministru de Finante, informeaza B1 TV. Premierul a precizat insa ca Daruis Valcov va participa miercuri.

Ministrul Darius Valcov: Nu am demisionat

Darius Valcov a declarat ca nu a demisionat din postul de ministru al Finantelor, ca reactie la informatiile aparute in spatiul public conform carora acesta s-ar fi retras din Guvern. Nu am demisionat, a.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Victor Ponta, reactie in cazul Valcov: Proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica (FOTO)

Premierul Victor Ponta a transmis sambata pe Facebook, in contextul punerii sub urmarire panela a ministrului Finantelor, ca proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )