Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Victor Ponta: in decembrie, am stabilit cu Iohannis niste norme de conduita. Nu am nimic sa ii reprosez lui presedintelui (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a convenit cu presedintele Klaus Iohannis, inca de la inceputul mandatului noului presedinte, o serie de norme.

Victor Ponta: in decembrie, am stabilit cu Iohannis niste norme de conduita. Nu am nimic sa ii reprosez presedintelui (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a convenit cu presedintele Klaus Iohannis, inca de la inceputul mandatului noului presedinte, o serie de norme.

UPDATE: Valcov si-a inaintat demisia, dupa ce Iohannis i-a cerut Ponta sa demareze procedura de revocare

UPDATE: Ministrul Finantelor si-a inaintat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta, transmite B1 TV.

Predoiu: Ponta isi va schimba atitudinea de neutralitate fata de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta isi va schimba la un moment dat atitudinea de neutralitate fata de presedintele Klaus Iohannis, a spus joi, la Gandul Live, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care s-a .

Victor Ponta spune ca, pentru membrii CSAT interceptati telefonic, trebuie protejate anumite informatii

Premierul Victor Ponta a afirmat ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca trebuie gasita o solutie de protejare a informatiilor detinute de un membru al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) .

Victor Ponta vrea schimbarea regulilor privind interceptarea de catre procurori a demnitarilor care sunt membri CSAT

Victor Ponta a declarat duminica seara la B1 TV ca isi doreste schimbarea regulilor privind interceptarea demnitarilor care sunt membri CSAT de catre procurori in dosarele penale, pentru ca interesul national sa fie aparat. Ponta a spus ca initiativa unei astfel de schimbari i-ar reveni sefului CSAT, adica presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Klaus Iohannis, pentru presa poloneza: Romania are nevoie de un alt guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pentru presa din Polonia, a patra destinatie externa in calitate de sef al statului, ca Guvernul de la Bucuresti, condus de premierul Victor Ponta, ar trebui schimbat cu un Executiv mai eficient.

Victor Ponta: Cu siguranta Iohannis ma va consulta inainte de a face o propunere pentru SIE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca este convins de faptul ca presedintele Iohanis il va consulta inainte sa faca o propunerea pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )