Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, atac la adresa USR si a televiziunilor ce ajuta acest partid: Digi 24 unde se iau salariile din doua surse, Realitatea care sunt in insolventa si de 5 ani nu platesc taxe si impozite

B1 B1,
Victor Ponta, atac la adresa USR si a televiziunilor ce ajuta acest partid: Digi 24 unde se iau salariile din doua surse, Realitatea care sunt in insolventa si de 5 ani nu platesc taxe si impozite

Victor Ponta a lansat un nou ata la adresa partidului Uniunea Salvati Romania si la adresa celor care il sustin. intr-o postare pe Facebook, fostul premier numeste partidul condus de Nicusor Dan dr. continuă pe B1

Sistemul isi face propriul Partid: UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Uniunii Salvati Romania USR), afirmand ca sistemul s-a hotarat sa isi faca propriul partid numit UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania.

Victor Ponta: Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti ca cel din acest filmulet! Am o singura nelamurire. Oare cu Alinuta era si Isar?!

Victor Ponta a vazut filmuletul cu Alina Gorghiu cand un copil nu a vrut sa-i deschida usa si s-a amuzat copios. Mi-a revenit speranta - Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti.

Sechestru pe averea fostului premier Victor Ponta. Decizia apartine procurorilor DNA din Ploiesti

Procurorii anticoruptie din Ploiesti au decis sa puna sechestru pe averea fostului premier Victor Ponta, inculpat in dosarul Tony Blair. Conform unor surse, sechestrul a fost instituit pe o locuinta din Bucuresti evaluata la suma de 200. 000 de euro, atat cat a fost calculat si prejudiciul din dosarul in care este anchetat Ponta.

DNA pune sechestru pe un imobil al lui Victor Ponta de 220.000 euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au pus sechestru pe un imobil detinut de fostul premier Victor Ponta a carui contravaloare este de pana la 220. 000 de euro, ceea ce ar acoperi presupusul prejudiciu in dosarul intitulat Ponta-Ghita-Blair, anunta Stiripesurse. ro.

Procurorii DNA au pus inca sechestru pe una din casele lui Victor Ponta pentru a recupera un prejudiciu de 220.000 de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus sechestru pe una din casele fostului premier al Romaniei, Victor Ponta, in dosarul Tony Blair pentru a recupera un prejudiciu de 220. 000 de euro.

DNA Ploiesti a pus sechestru pe un imobil de-al lui Victor Ponta, in dosarul privind invitarea lui Tony Blair in Romania

DNA Ploiesti a pus sechestru pe un imobil al fostului premier Victor Ponta in dosarul in care acesta este urmarit penal alaturi de deputatul Sebastian Ghita pentru presupuse infractiuni comise in legatura cu invitarea lui Tony Blair in Romania, in 2012.

Probleme pentru Victor Ponta: Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe averea fostului premier (VIDEO)

Procurorii anticoruptie au decis sa ia masuri asiguratorii in dosarul in care Victor Ponta este acuzat de instigare la spalare de bani, conform B1TV. Sub sechestru se afla un imobil care apartine.

Victor Ponta il acuza pe actual premier de plagiat: Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu (inca)

In urma publicarii paltformei Romania 100 lansate de premierul Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost plagiat.

Victor Ponta il acuza pe actualul premier de plagiat: Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu (inca)

In urma publicarii paltformei Romania 100 lansate de premierul Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost plagiat.

Martor in dosarul lui Victor Ponta: Banii de la Sova si Asociatii se intorceau la PSD

Primii martori audiati in dosarul in care fostul premier al Romaniei Victor Ponta este judecat pentru mai multe infractiuni de coruptie sustin ca banii de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, care ajungeau la firma de avocatura Sova si Asociatii, erau directionati catre PSD. Fostul premier sustine ca este nevinovat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )