Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti ca cel din acest filmulet! Am o singura nelamurire. Oare cu Alinuta era si Isar?!

B1 B1,
Victor Ponta: Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti ca cel din acest filmulet! Am o singura nelamurire. Oare cu Alinuta era si Isar?!

Victor Ponta a vazut filmuletul cu Alina Gorghiu cand un copil nu a vrut sa-i deschida usa si s-a amuzat copios. Mi-a revenit speranta - Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat daca a primit vreo bufnita de la Kovesi. Ce a raspuns fostul premier

Victor Ponta a intervenit joi seara in emisiunea la Ordinea zilei, moderata de Dana Grecu si Radu Tudor, ocazie cu care a fost intrebat si daca a primit vreodata vreun e-mail de la pr.

Victor Ponta, revoltat de declaratiile presedintelui de joi: Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Basescu, dar e mult mai slab

Prezent intr-o emisiune televizata, Victor Ponta s-a dezlantuit la adresa presedintelui Iohannis fiind nemultumit de declaratiile date de acesta pe tema inundatiilor si a ursului impuscat in Si.

Anuntul de ultima ora facut de Victor Ponta, dupa intalnirea cu Bogdan Diaconu. De ce apare pe afisele Partidului Romania Unita

Presa a relatat joi ca Victor Ponta .

Martor in dosarul lui Victor Ponta: Banii de la Sova si Asociatii se intorceau la PSD

Primii martori audiati in dosarul in care fostul premier al Romaniei Victor Ponta este judecat pentru mai multe infractiuni de coruptie sustin ca banii de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, care ajungeau la firma de avocatura Sova si Asociatii, erau directionati catre PSD. Fostul premier sustine ca este nevinovat.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Sedinta ICCJ in care au fost audiati Victor Ponta si Dan Sova a durat 12 ore. Ei sunt cercetati in dosarul Turceni-Rovinari

Sedinta de judecata in dosarul Turceni-Rovinari in care sunt cercetati, printre altii, Victor Ponta si Dan Sova, s-a desfasurat vineri pe parcursul a 12 ore, fiind audiate patru persoane, dintre care doi martori protejati.

Incident cu Victor Ponta la iCCJ: Ce a patit fostul premier dupa 12 ore de proces

Victor Ponta a avut parte de un incident la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost prezent pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este.

Victor Ponta, huiduit la iesirea de la inalta Curte: Un grup de protestatari i-a reprosat ca a tradat tara prin acordarea terenului pentru constructia moscheii (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent luni la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este inculpat. Un grup de persoane au venit in.

Victor Ponta si Dan Sova sunt audiati la inalta Curte, in dosarul Turceni-Rovinari. Si Alina Gorghiu va da explicatii in fata magistratilor, in calitate de martor

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova sunt audiati, vineri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru un nou termen, in dosarul Turceni-Rovinari. in acelasi dosar va fi audiat si presedintele PNL, Alina Gorghiu, dupa ce judecatorii instantei supreme au admis cererea facuta de unul dintre avocati.

Victor Ponta si Dan Sova, audiati la Curtea Suprema, in dosarul Turceni-Rovinari: Instanta a admis si audierea Alinei Gorghiu

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova au ajuns, din nou, in fata instantei pentru a fi audiati in dosarul Turceni-Rovinari. La ultimul termen, Sova a refuzat sa fie audiat de judecatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )