Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA, ATAC LA DRAGNEA: Niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA, ATAC LA DRAGNEA: Niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal

Liderul Pro Romania Victor Ponta a lnsat duminica, la prezentarea cndidatilor pentru PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunand ca niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal si promitandu-le mebrilor Pro Romania ca niciodata nu va fi pentru ei o povara, o rusine si o jena. El a mai spus ca acum se fura cu ordonanta de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Victor Ponta, gafa de proportii. Silviu Vexler: Mitul EVREILOR care fura copii a generat drame infioratoare de-a lungul istoriei (VIDEO)

Victor Ponta a gafat grav, vineri, intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum Liviu Dragnea, dar discursul a fost taxat de deputatul evreilor, Si.

Victor Ponta a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea

Victor Ponta este de parere ca unii politicieni vor sa induca alegatorilor ideea ca Uniunea Europeana este dusmanul Romaniei si avertizeaza ca ideile populiste sunt transmise de cea mai puternica masina de politica din Romania. Liderul Pro Romania a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea. Traiesc [] .

Victor Ponta: Si in 2010 se spunea n-o sa puteti sa-l dati jos. Am reusit atunci, sunt sigur c-o sa putem reusi si acum (VIDEO)

Pro Romania este un proiect pentru viitor, iar actualul partid de guvernament va fi dat jos, a declarat Victor Ponta, Presedintele Pro Romania, duminica, la Romexpo, in cadrul lansarii manifestului si a.

Victor Ponta, taxat de deputatul Silviu Vexler, dupa ce a vorbit de mitul evreilor care fura copii: Observ cum un politician foloseste un element din istoria dureroasa a evreilor si il trivializeaza (VIDEO)

Victor Ponta a fost taxat, vineri, de un deputat, dupa ce a facut referiri considerate nepotrivite intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum L.

Victor Ponta anunta ca ar vota cu Traian Basescu: Schimb de replici intre fostul premier si Eugen Tomac. Toata sala a izbucnit in ras (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele PMP, Eugen Tomac, au participat vineri la forumul Eurosfat, eveniment in cadrul caruia au discutat despre prioritatile partidelor lor pentru mandatul.

VICTOR PONTA, DESPRE LIDERII PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ieri, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care ii critica acum.

Victor Ponta nu exclude o revenire in fotoliul de premier: Poate a treia oara o sa fie si mai bine decat a doua

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, nu exclude o posibila intoarcere in fotoliul de premier de la Palatul Victoria. Fostul prim-ministru a declarat ca ar putea ajunge din nou in aceasta functie daca partidul.

Fostul purtator de cuvant al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta

Fostul purtator de cuvant al PSD Adrian Marius Dobre, care in urma cu un an a demisionat din acesta functie, a plecat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta.

UPDATE Fostul purtator de cuvant al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta: PSD a intrat pe un drum fara intoarcere, cu un discurs al urii

Fostul purtator de cuvant al PSD Adrian Marius Dobre, care in urma cu un an a demisionat din acesta functie, a plecat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta. El isi explica demisia intr-un mesaj pe Facebook, in care spune ca PSD a intrat pe un drum fara intoarcere, un drum antieuropean, al extremei si al populismului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )