Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

B1 B1,
Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei. continuă pe B1

VICTOR PONTA, ATAC LA DRAGNEA: Niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal

Liderul Pro Romania Victor Ponta a lnsat duminica, la prezentarea cndidatilor pentru PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunand ca niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal si promitandu-le mebrilor Pro Romania ca niciodata nu va fi pentru ei o povara, o rusine si o jena. El a mai spus ca acum se fura cu ordonanta de urgenta.

Victor Ponta a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea

Victor Ponta este de parere ca unii politicieni vor sa induca alegatorilor ideea ca Uniunea Europeana este dusmanul Romaniei si avertizeaza ca ideile populiste sunt transmise de cea mai puternica masina de politica din Romania. Liderul Pro Romania a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea. Traiesc [] .

Victor Ponta, gafa de proportii. Silviu Vexler: Mitul EVREILOR care fura copii a generat drame infioratoare de-a lungul istoriei (VIDEO)

Victor Ponta a gafat grav, vineri, intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum Liviu Dragnea, dar discursul a fost taxat de deputatul evreilor, Si.

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

Liviu Dragnea, mesaj de multumire pentru oltenii de la mitingul PSD: A fost o dupa-amiaza pe care nu o voi uita. E clar ca va doriti sa fiti reprezentati de patrioti in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa le multumeasca participantilor de la mitingul de vineri din Craiova, la care social-democratii si-au lansat candidatii la alegerile.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;.

Dorinta lui Tariceanu, intrebat despre candidatul la alegeri: Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, sambata la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber. El a raspuns astfel dupa ce a fost intrebat daca PSD-ALDE va avea candidat unic, in cazul in care liderul social-democrat ar candida la alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea, mesaj pe tema candidaturii la alegerile prezidentiale

La o zi dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca este pregatit sa candideze la alegerile prezidentiale din partea Puterii, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnalistilor.

Raluca Turcan: ii solicit lui Liviu Dragnea sa nu se mai ascunda in spatele unor fosti detinuti politici. Nu a facut nimic pentru ei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris, vineri, pe Facebook, dupa ce PSD a trimis doi fosti detinuti politic la consultarile de la Cotroceni, ca este un spectacol grotesc. Turcan i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu se ascunda in spatele acestor oameni pentru care nu a facut nimic. Nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a scris Raluca Turcan.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )