Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca isi doreste ca membrii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sa inceapa sa lucreze cat mai repede. continuă pe România Liberă

Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009

Parchetul General a decis deschiderea unui dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care liderul PSD Liviu Dragnea a decis infiintarea unei Comisii pentru anchetarea acestora, arata Digi24.

Traian Basescu, despre posibila fraudare a alegerilor din 2009

Traian Basescu nu crede ca sefii SRI si ai procuraturii ar fi putut, de acasa de la Gabriel Oprea, influenta rezultatul alegerilor din 2009. Nu de acolo se puteau face ilegalitatile, a declarat fostul presedinte, la Romania TV.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Din cine va fi formata Comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Dragnea, Nicolicea, Caprar, Weber si Plesoiu, printre membri

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 va fi formata din mai multi membri, printre care si liderul PSD Liviu Dragnea, presedintii Comisiilor Juridica, de Aparare si SIE - Eugen Nicolicea, Dorel Caprar si Mihai Weber dar si deputatul Liviu Plesoianu, arata Mediafax.

Anchetarea alegerilor din 2009 se amana

Conducerea Parlamentului a retrimis la Comisiile juridice de la Senat si Camera Deputatilor proiectul de hotarare privind infiintarea comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, pe motiv ca, in paralel, Parchetul a deschis o ancheta penala in acest caz. Liviu Dragnea spune ca e doar o amanare temporara si sa ancheta va demara in curand.

Victor Ponta, atac fara precedent la Raluca Turcan: Are acelasi numar de neuroni ca ...

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac la adresa Ralucai Turcan, in contextul scandalului despre fraudarea alegerilor din 2009. Victor Ponta considera ca presedintele PNL este o persoana.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului General: Augustin Lazar spala lucrurile, le ingroapa frumos si nu mai auziti de ele (VIDEO)

Fostul vicepremier Victor Ponta a avut o reactie extrem de critica la adresa deciziei Parchetului General de a deschide o ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Acesta l-a acuzat pe procurorul general.

Basescu, despre ancheta parlamentara in cazul alegerilor din 2009: Nimeni nu este obligat sa se prezinte

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca niciuna dintre persoanele care ar putea fi chemate la audieri la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 nu are obligatia sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )