Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta il compara pe Liviu Dragnea cu Hitler. Vede ca i se strange latul

B1 B1,
Victor Ponta il compara pe Liviu Dragnea cu Hitler. Vede ca i se strange latul

Liviu Dragnea este nervos intrucat se teme de o posibila sentinta de condamnare penala de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in aprilie-mai si si-a injunghiat pe la spate proprii colegi de. continuă pe B1

Victor Ponta arunca sageti in Dragnea: Este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul. Are doua cosmaruri care il facsa se comporte ca Hitler in bunker

Victor Pontaliderul Pro Romania a izbucnit dupa ce Liviu Dragnea a declarat ieri ca formatiunea condusa de Ponta este una plina de securisti, care i-ar fi terorizat familia. Ponta l-a numit mafiot pe.

Victor Ponta: `Cosmarul lui Liviu Dragnea este latul care se strange. Ce se intampla cu PSD daca o sa aiba un lider care-l conduce din inchisoare`

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat, duminica, un nou val de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a sustinut ca este un tip fricos, las, isteric si care se teme pentru libertate si pentru.

Victor Ponta, REPLICA DURA pentru Dragnea: Ramane cu hotii, analfabetii si securistii lui!

Victor Ponta reactioneaza dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Pro Romania este un partid de securisti. Noi suntem alaturi si impreuna cu oamenii. Dragnea ne injura pentru asta - si.

Victor Ponta, atac extrem de dur la adresa liderilor PSD: Dupa ce ca sunt prosti si hoti sunt si fricosi

Victor Ponta a lansat un atac dur, pe Facebook, la adresa liderilor PSD. O veste buna si o veste rea ; cu care sa incep ? Vestea buna este ca Dragnea, Dancila, Valcov si Teodorovici sunt curajosi doar.

Liviu Dragnea: Cine mai poate avea incredere, indiferent de cine va fi desemnat, intr-un procuror european pus eminamente politic?

Liviu Dragnea sustine ca viitorul procuror-sef european, post pentru care candideaza si Laura Codruta Kovesi,va pleca, din start, cu un mare handicap de legitimitate si credibilitate, avand in vedere.

Liviu Dragnea a gasit explicatia pentru esecul proiectelor promise de PSD: Mai sunt cativa derbedei securisti prin unele ministere

Liviu Dragnea a acuzat duminica, la Targu Jiu, ca PSD nu reusesete sa realizeze proiectele pe care le-a promis, din cauza sistemului. in acest context, Dragnea i-a transmis un mesaj ministrului.

Liviu Dragnea, CADOU DE NUNTA pentru Olguta Vasilescu!? Pe cine sustine seful PSD pe lista pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Gorj, ca si-ar dori ca pe lista de la europarlamentare a PSD sa fie deputatul Caudiu Manda.

Liviu Dragnea continua cu obsesia abuzurilor: Nu v-ati saturat sa fiti mintiti intruna? Nu v-ati saturat aceasta tara abuzata?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat vechea tema a abuzurilor din justitie, in discursul pe care l-a sustinut duminica, la Targu Jiu, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Gorj. Nu v-ati s.

Liviu Dragnea a repetat in Gorj panseul patentat de un coleg de partid la Resita: Drumurile sunt mai aglomerate pentru ca economia a crescut

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a declarat duminica, 3 martie, la Targu Jiu ca drumurile din Romania sunt aglomerate pentru ca economia a crescut.

Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa lui Iohannis: Nu a facut pana astazi un singur lucru bun pentru aceasta tara. A dezbinat, a incitat oamenii la protest

Prezent la conferinta de la alegeri de la Targu Jiu, acolo unde deputatul Mihai Weber candideaza pentru sefia PSD Gorj, Liviu Dragnea a continuat seria atacurilor la adresa lui Klaus Iohannis. Acest om.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )