Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa lui Iohannis: Nu a facut pana astazi un singur lucru bun pentru aceasta tara. A dezbinat, a incitat oamenii la protest

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa lui Iohannis: Nu a facut pana astazi un singur lucru bun pentru aceasta tara. A dezbinat, a incitat oamenii la protest

Prezent la conferinta de la alegeri de la Targu Jiu, acolo unde deputatul Mihai Weber candideaza pentru sefia PSD Gorj, Liviu Dragnea a continuat seria atacurilor la adresa lui Klaus Iohannis. Acest om. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Habar nu are sa vorbeasca despre economie. Vrea sa semene neincredere

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a fostului presedinte Traian Basescu, spunand ca vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati,.

Liviu Dragnea continua cu obsesia abuzurilor: Nu v-ati saturat sa fiti mintiti intruna? Nu v-ati saturat aceasta tara abuzata?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat vechea tema a abuzurilor din justitie, in discursul pe care l-a sustinut duminica, la Targu Jiu, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Gorj. Nu v-ati s.

Victor Ponta: `Cosmarul lui Liviu Dragnea este latul care se strange. Ce se intampla cu PSD daca o sa aiba un lider care-l conduce din inchisoare`

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat, duminica, un nou val de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a sustinut ca este un tip fricos, las, isteric si care se teme pentru libertate si pentru.

Mihai Tudose, NOU ATAC la Liviu Dragnea: De asta sunt farmacii permanent deschise, ca asta e omul

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat sambata ca Pro Romania este un partid de securisti. Tudose, actual membru al.

LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Resita, ca este pro-european convins si foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, insa in toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de catre politicienii romani sa fie patrioti.

DANIEL DAIANU (BNR), DESPRE PROIECTUL DE LEGE DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca Angliei e o doamna venerabila

Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al BNR, a comentat proiectul de lege depus la Senat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

Liviu Dragnea: Cine mai poate avea incredere, indiferent de cine va fi desemnat, intr-un procuror european pus eminamente politic?

Liviu Dragnea sustine ca viitorul procuror-sef european, post pentru care candideaza si Laura Codruta Kovesi,va pleca, din start, cu un mare handicap de legitimitate si credibilitate, avand in vedere.

Liviu Dragnea a gasit explicatia pentru esecul proiectelor promise de PSD: Mai sunt cativa derbedei securisti prin unele ministere

Liviu Dragnea a acuzat duminica, la Targu Jiu, ca PSD nu reusesete sa realizeze proiectele pe care le-a promis, din cauza sistemului. in acest context, Dragnea i-a transmis un mesaj ministrului.

Liviu Dragnea, CADOU DE NUNTA pentru Olguta Vasilescu!? Pe cine sustine seful PSD pe lista pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Gorj, ca si-ar dori ca pe lista de la europarlamentare a PSD sa fie deputatul Caudiu Manda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )