Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta contesta ordonanta privind creditele: Se legalizeaza camataria

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta contesta ordonanta privind creditele: Se legalizeaza camataria

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a criticat, vineri, ordonanta de urgenta privind amanarea ra. continuă pe România Liberă

in plina pandemie, Victor Ponta cere demisia Guvernului Orban si investirea unui guvern de uniune nationala

Liderul Pro Romania Victor Ponta i-a cerut joi demisia premierului Ludovic Orban in contextul in care Romania se confrunta in acest moment cu epidemia de coronavirus. Ponta aminteste de demisia ministrului Sanatatii Victor Costache, pe care il invinovateste pentru situatia spitalului de la Suceava.

Ce s-a ales de Roxana Golban, tanara speranta din PSD. Victor Ponta nu o avea deloc la suflet

O mai tineti minte pe cea mai tanara membra a PSD pe vremea in care formatiunea era condusa de Ponta? Ce mai face acum Roxana Golban si cu ce se ocupa frumusica fortata de imprejurimi sa renunte la cariera in politica? Cu ce se ocupa acum Roxana Golban, lebada neagra din PSD? Roxana Golban a .

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis si Orban s-au intalnit fara Raed Arafat: Chiar nu inteleg in ce lume traim

Victor Ponta vine cu critici dure dupa intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban, care a avut loc fara Raed Arafat.

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )