Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat. continuă pe Ziarul Bursa

in plina pandemie, Victor Ponta cere demisia Guvernului Orban si investirea unui guvern de uniune nationala

Liderul Pro Romania Victor Ponta i-a cerut joi demisia premierului Ludovic Orban in contextul in care Romania se confrunta in acest moment cu epidemia de coronavirus. Ponta aminteste de demisia ministrului Sanatatii Victor Costache, pe care il invinovateste pentru situatia spitalului de la Suceava.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti. A fost necesara prioritizarea prelucrarii probelor prelevate in cazul persoanelor simptomatice, lucrate in cadrul Institutului Cantacuzino. Acest fapt, precum si necesitatea unei pauze de functionare a aparatelor de testare, a determinat amanarea prelucrarii probelor in cazul premierului pentru ziua de marti, au transmis autoritatile.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

CORONAVIRUS |Rezultatul testarii in cazul premierului Ludovic Orban, anuntat marti

Rezultatul testarii pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat in cursul zilei de marti, 24 martie, intre orele 10. 00, au transmis luni seara reprezentantii.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis si Orban s-au intalnit fara Raed Arafat: Chiar nu inteleg in ce lume traim

Victor Ponta vine cu critici dure dupa intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban, care a avut loc fara Raed Arafat.

PSD, mesaj pentru Ludovic Orban: Lasati vorbele, luati masuri!

Partidul Social Democrat ii transmite premierului Ludovic Orban sa lase vorbele si sa ia masuri in contextul crizei provocate de coronavirus in Romania.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )