Libnet.ro
UNICEF

20:46

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

B1 B1,
Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui. continuă pe B1

Victor Ponta, la Adevarul Live:Cineva care crede ca eu duc Romania spre Rusia da dovada de putina inteligenta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, a vorbit, vineri, la Adevarul Live, printre alte subiecte, despre unirea cu Republica Moldova, despre proiectul de autonomie al Tinutului Secuiesc, despre manualele scolare, despre relatia cu Rusia, precum si despre predarea religiei in scoli.

Reactia lui Victor Ponta la vestea promulgarii legii privind reducerea C.A.S.: in sfarsit!

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca in sfarsit a fost realizat un proiect important pentru economia romaneasca, si anume reducerea CAS, lucru care inseamna, in opinia sa, crearea mai multor locuri de.

Victor Ponta este impotriva scoaterii religiei din programa scolara

Prim-ministrul Victor Ponta nu este de acord ca religia sa fie materie obligatorie in scoli, dar este total impotriva ca aceasta sa fie scoasa cu totul din programa scolara.

Victor Ponta: Usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania. Deocamdata este singura putere care nu raspunde atunci cand greseste

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca, usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania, subliniind ca isi doreste, ca cetatean, ca acest domeniu sa fie mai eficient si responsabil atunci cand greseste, transmite Agerpres. De asemenea, premierul considera ca evenimentele din 10 decembrie anul trecut, zi denumita martea neagra, cand in Parlament au fost adoptate o serie de proiecte de legi controversate privind sistemul de justitie, au reprezentat o foarte buna operatiune de propaganda.

Victor Ponta: Nu o sa-l accept niciodata pe Traian Basescu prim-ministru

Premierul Victor Ponta isi mentine ideea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, trebuie ca viitorul prim-ministru sa nu fie unul dintre liderii PSD. Premierul a mai spus ca Liviu Dragnea este de acord cu.

Victor Ponta, intrebat daca il va gratia pe Dan Voiculescu: Nu voi uza de acest drept in niciun caz de mare coruptie/ Daca voi fi presedinte, premierul nu va fi din PSD

Victor Ponta a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu va uza de dreptul presedintelui de gratiere in niciun caz de infractiuni de violenta si in niciun caz de mare coruptie, raspunzand astfel la intrebarea daca il va gratia pe Dan Voiculescu in cazul in care ajunge presedinte. Intrebat de numirea unui premier, el a declarat ca acesta nu va fi din randul liderilor PSD. Emisiunea este in desfasurare. Vezi in material principalele declaratii facute de premier.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Victor Ponta a depus lista cu semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Discutia despre ofiteri acoperiti, o mica petarda de campanie

Premierul Victor Ponta a depus miercuri la Biroul Electoral Central lista cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale, afirmand ca discutia lansata de presedintele Traian Basescu legata de existenta unui ofiter acoperit al serviciilor secrete in randul candidatilor este doar o mica petarda de campanie.

VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )