Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

B1 B1,
Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal. Seful. continuă pe B1

Victor Ponta, anunt important pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta spune ca, pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal, transmite.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

PNL il acuza pe Victor Ponta de manipularea datelor economice

Liberalii sustin, prin intermediul unui comunicat de presa, ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite. Una dintre ultimele laude ale lui Ponta se refera la investitiile straine directe, care au crescut in primele sase luni cu aproape 40%. Asa este, investitiile straine directe au crescut, insa Victor Ponta omite sa spuna ca in 2014 acestea s-au aflat la unul dintre cele mai mici niveluri din ultimii 10 ani de exemplu, maximul a fost in 2008 - 9,8 mld. lei, iar in 2014 Romania a avut un nivel mai degraba simbolic de 2,4 mld. lei). Asadar, Ponta a comparat o contraperformanta mai mica cu o contraperformanta mai mare si i-a dat cu plus, se arata in comunicatul transmis sambata de PNL.

Victor Ponta, atac furibund la PNL: Cea mai mare ticalosie pe care am vazut-o

O stire importanta, pentru ca ne arata ce urmeaza pentru Romania in viitor - PNL sustine declaratiile Ambasadorului Ungariei la Bucuresti si ale oficialilor maghiari care privesc tara noastra. intrebare.

Hipocrat cu chitantier de spaga. Victor Ponta pierde controlul guvernarii si ii insulta pe medici

Premierul Victor Ponta a scapat complet volanul guvernarii si isi permite sa foloseasca banii statului ca sa-si rezolve problemele de imagine. Sub presiunea legitima a medicilor, a reactionat exact ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989: le-a promis rapid o crestere a salariilor de 25%. A urmat ceea ce era logic: cer mariri de salarii profesorii si politistii. Ponta, vulnerabilizat de dosarul penal, incearca sa cumpere bunavointa electoratului si a dat drumul unei spirale populiste pe care nu stiu daca o mai poate controla cineva. Si inca un lucru care arata ca premierul are grave probleme de intelegere a societatii: a propus legalizarea spagii la doctor dupa modelul fiscalizarii bacsisului pentru chelneri, jignind exact acea categorie de medici care nu mai vrea sa traiasca din spaga injositoare.

Victor Ponta: Salariile personalului din sistemul sanitar se maresc cu 25% de la 1 octombrie, cu impact bugetar anual de 1,7 miliarde lei. Plus legalizarea spagii pentru doctori, cu conditia sa fie fiscalizata si benevola

Salariile tuturor angajatilor din sistemul public de sanatate vor fi majorate cu 25% de la 1 octombrie, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor cu reprezentantii sindicatelor, precizand ca acest lucru se va face printr-o ordonanta de urgenta care va fi discutata in sedinta Guvernului de saptamana viitoare. Premierul a mai anuntat ca Guvernul va propune un proiect de lege care sa legalizeze spagile pentru doctori, care vor fi legale daca vor indeplini trei conditii: plata sa nu fie conditionata de medic, plata sa se faca dupa incheierea actului medical si plata sa fie declarata, asa incat sa fie si fiscalizate.

PNL: Sfidarea dreptului la vot, practicata de Victor Ponta, un atac fara precedent la democratia din Romania. Guvernul e obligat sa organizeze alegeri partiale

PNL considera ca premierul Victor Ponta este obligat, potrivit deciziilor instantelor, sa organizeze alegeri partiale locale si parlamentare. Mai mult de atat, liberalii sunt de parere ca sfidarea dreptului la vo.

Victor Ponta le-a urat succes elevilor inscrisi la sesiunea de toamna a bacalaureatului: Ma astept la o atmosfera pozitiva, de corectitudine si normalitate

Premierul Victor Ponta le-a urat succes, luni, elevilor inscrisi la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat. Seful executivului a mai precizat ca se asteapta la o atmosfera pozitiva, de corectitudine si.

Elena Udrea, declaratie surprinzatoare: Victor Ponta avea dreptate cand s-a opus numirii lui Kovesi la DNA

Elena Udrea recunoaste ca i-a dat dreptate premierului Victor Ponta cu privire la numirea Codrutei Kovesi in fruntea DNA. Fostul ministru al Dezvoltarii a declarat ca stia ca nu e cea mai buna optiune, insa a.

Victor Ponta: PNL/PDL bate record dupa record in ce priveste tupeul cu care ii mint pe oameni

Premierul Victor Ponta ii ataca pe liberali, intr-o postare pe Facebook, afirmand ca bat record dupa record in ce priveste tupeul cu care mint. Ponta face referire plangerile penale ale PNL contra Guvernului pentru faptul ca nu organizeaza alegeri partiale, sustinand ca noile legi electorale votate si de PNL stabilesc ca nu se mai fac alegeri partiale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )