Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Fostul premier Victor Ponta a transmis, vineri, ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al partidului oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila, va exista un haos generalizat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!

Victor Ponta ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD ca urmare a cererii venite de la mai multi lideri de organizatii din Partid, aratand ca un lider adevarat trebuie sa isi conduca echipa s.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CExN oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al.

Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte

Fostul premier Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e istorie! Multi il vor trada la CEX-ul de vineri

Victor Ponta anunta deznodamantul CEX-ului PSD de vineri. Fostul premier este de parere ca Liviu Dragnea va fi debarbat de la sefia partidului. Cand toti in jurul lui spun ceva, nu-ti pui problema:.

LIVETEXT Dragnea, dupa victoria din CEx: Dupa referendum decidem remanierea / Am discutat despre amnistie si gratiere. Nu ma intereseaza ordonanta. Vor sa o dea, bine, nu, e treaba lor

Dupa o victoria zdrobitoare din Comitetul Executiv, Liviu Dragnea a anuntat ca, dupa referendum, va avea loc un nou CEx in care se va decide remanierea.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Dupa victoria din CEx, Liviu Dragnea anunta remanierea: Dupa referendum vom hotar cine va ramne n Guvern si cine nu/ Ministrii care fug de presa nu pot fi n Guvern

Dupa o victoria zdrobitoare din Comitetul Executiv, Liviu Dragnea a anuntat ca, dupa referendum, va avea loc un nou CEx in care se va decide remanierea. El a precizat ca o sa ceara imperativ ca una din calitatile de care sa se tina cont in cazul ministrilor sa fie buna comunicare.

Victor Ponta, dezamagit dupa CEx-ul PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului. PSD a pierdut / Dragnea a castigat /.

Liviu Plesoianu, dupa votul din CEx: Daca voiau sa castige, aveau o singura sansa - sa numere voturile Roberta Anastase

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a reactionat dupa votul din CEx al partidului, spunand ca marii reformatori puteau castiga doar daca numara Roberta Anastase voturile. Spuneam azi ca e important.

Daca Dragnea nu pleaca de la conducerea PSD, nu exista decat solutia venirii in Pro Romania! - Se preconizeaza RUPEREA partidului de guvernamant

Nicolae Banicioiu a declarat ca ceea ce liderii PSD spun acum despre Liviu Dragnea, el si Victor Ponta arata de mai bine de un an. Faptul ca multi lideri PSD spun azi ceea ce am zis eu ori Victor Ponta pina acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )