Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CExN oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CExN oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!

Victor Ponta ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD ca urmare a cererii venite de la mai multi lideri de organizatii din Partid, aratand ca un lider adevarat trebuie sa isi conduca echipa s.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Fostul premier Victor Ponta a transmis, vineri, ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al partidului oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila, va exista un haos generalizat.

Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte

Fostul premier Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e istorie! Multi il vor trada la CEX-ul de vineri

Victor Ponta anunta deznodamantul CEX-ului PSD de vineri. Fostul premier este de parere ca Liviu Dragnea va fi debarbat de la sefia partidului. Cand toti in jurul lui spun ceva, nu-ti pui problema:.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Daca Dragnea nu pleaca de la conducerea PSD, nu exista decat solutia venirii in Pro Romania! - Se preconizeaza RUPEREA partidului de guvernamant

Nicolae Banicioiu a declarat ca ceea ce liderii PSD spun acum despre Liviu Dragnea, el si Victor Ponta arata de mai bine de un an. Faptul ca multi lideri PSD spun azi ceea ce am zis eu ori Victor Ponta pina acum.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Victor Ponta: Dragnea a cerut Guvernului sa renunte la SPP pentru ca SPP a refuzat sa-i spuna unde e Grindeanu in noaptea Ordonantei 13

Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul si ministrii cabinetului Dancila nu beneficiaza de serviciile Serviciului de Protectie si Paza SPP) pentru ca Liviu Dragnea le-a cerut acest lucru dupa ce SPP ar fi refuzat sa-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu in noaptea in care a fost adoptata ordonanta 13.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Victor Ponta, dezamagit dupa CEx-ul PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului. PSD a pierdut / Dragnea a castigat /.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )