Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta: Demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni un lucru cert luni (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni un lucru cert luni (VIDEO)

LiderulPSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, in emisiunea Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni definitiva in cursul zilei de luni. Domnul Hrebenciuc a f. continuă pe B1

Ponta: Demisia lui Viorel Hrebenciuc, anuntata luni in plen

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la B1 TV, ca demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni definitiva in cursul zilei de luni.

Sedinta de URGENTA la PSD. Viorel Hrebenciuc a DEMISIONAT din Parlament. Procurorii vor cere in instanta ARESTAREA PSD-istului

Update 12. 35 - O sedinta de urgenta este programata pentru astazi, la ora 15. 30, la PSD, dupa demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament. La intalnire este posibil sa se discute si despre o eventuala s.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament, Zgonea anunta ca acesta nu vrea sa fie principalul subiect de discutie in campania electorala. Cum ii ajuta pe PontaPSD demisia lui Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc a demisionat marti dimineata din Parlament, a anuntat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Hrebenciuc e un om cu experienta si nu vrea sa fie principalul subiect de discutie in campania electorala, a declarat Zgonea, care a anuntat ca va citi demisia lui Hrebenciuc in plen abia saptamana viitoare. Ce semnificatie are demisia lui Hrebenciuc? E una politica majora: practic, PSD scapa de problema majora de imagine pe care ar fi avut-o daca vota in plen impotriva cererii DNA de aprobare a arestarii preventive a lui Hrebenciuc. Iar Hrebenciuc, ramas fara imunitate, risca arestul preventiv - daca judecatorii vor fi de acord cu cererea DNA - dar salveaza campania electorala a lui Victor Ponta si poate spera la o solutie salvatoare amnistie, gratiere etc. ) dupa ce acesta devine presedinte. In curs de actualizare.

Ponta: Demisia lui Hrebenciuc din Parlament scoate justitia din campania electorala

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marti, cadecizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament ii apartine acestuia si, astfel, scoate justitia din campania.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament. Ponta: Sa vrei sa fii presedinte al unui partid nu e ilegal

Social-democratul Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament dupa ce procurorii DNA au cerut incuviintarea arestarii preventive. Prin demisia sa, Hrebenciuc isi pierde imunitatea parlamentara in fata arestarii preventive ceruta de procurorii DNA. Viorel Hrebenciuc era vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Ultimul miracol al maestrului iluziilor, Viorel Hrebenciuc

In cenusa rozalie a destramarii mitului personal al celui care ar fi trebuit sa ii supravietuiasca lui Ion Iliescu, Adrian Nastase si chiar Victor Ponta, se poate citi istoria ultimilor 25 de ani. Efectele pseudo-sinuciderii lui Adrian Nastase sunt infinitezimale pe langa posibila arestare a lui Viorel Hrebenciuc. Imaginea cu el in celula, dotat cu un pix si o coala de hartie e suficienta incat sa tremure tot PSD-ul.

Viorel Hrebenciuc, despre demisia din Parlament: Vreau sa-mi pastrez demnitatea, asa cum am avut-o toata viata/ Nu regret nimic din ce am vorbit, sunt discutii pe care le faci la cafea

Viorel Hrebenciuc a declarat marti, in Parlament, ca a luat decizia demisiei fara a vorbi cu cineva, ca vrea sa isi pastreze demnitatea. Intrebat de discutiile cu Dan Sova care au fost interceptate, Hrebenciuc a afirmat ca sunt discutii de cafea si ca nu regreta nimic.

VIDEO Adevarul Live: Grigore Cartianu comenteaza iminenta arestare a lui Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc si-a dat demisia din Parlament, a anuntat seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, ce urmeaza sa se intample cu sforarul PSD de azi inainte.

Sistemul sofisticat prin care Viorel Hrebenciuc urma sa fie recompensat pentru retocedarea a 43.000 de hectare de padure: Firme controlate de off-shore-uri din Cipru

Mecanismul recompensei pentru sprijinul oferit de Viorel Hrebenciuc in retrocedarea a peste 40. 000 de hectare de padure arata un sistem sofisticat: deputatul PSD ar fi urmat sa primeasca o suprafata de teren prin intermediul unei firme ce sugereaza activitati umanitare SC RESEDINTA VARSTNICILOR SRL) dar care in realitate era controlata de fiul sau, Andrei, printr-un off-shore. Extrase din referatul procurorilor: VIOREL HREBENCIUC: . acuma sa-l folosesc pe ILIE SARBU. Sa-l calce pe cap. ?vezi in text pasaje din referatul procurorilor cu convorbirile purtate de Andrei Hrebenciuc cu membri ai gruparii infractionale si cum cere ajutor financiar pentru printul Paul.

VIDEO Mafia padurilor: Andrei, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, fiind acuzat de spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului demisionar Viorel Hrebenciuc PSD), a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DNA Brasov, dupa ce noaptea trecuta a fost audiat, timp de mai multe ore, de oamenii legii. Si Viorel Hrebenciuc a ajuns, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 03. 45, la DNA Brasov pentru audieri in acelasi dosar in care mai apar si alte nume grele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )