Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

B1 B1,
Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale la DNA: Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti seriosi ?, spunand ca el a venit sa viziteze un spital, potrivit agentiei Mediafax.

Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza audierea surorii sale: Hai, mai, sunteti seriosi?

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, este audiata, joi dimineata, de catre procurorii DNA de la Ploiesti. Prezent la inaugurarea unui bloc operator de la Spitalul Militar, Victor Ponta a avut o.

Ce a spus Victor Ponta despre programul Internet in scoala ta

Premierul Victor Ponta a admis, luni, ca a participat la semnarea programului Internet in scoala ta, dar ca nu cunoaste si nu poate sa comenteze suspiciunile de frauda, legate de acest caz in care este vizata firma fratelui lui Sebastian Ghita, SC 2K Telecom SRL.

Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va vota pe Eduard Hellvig in Parlament pentru preluarea conducerii SRI, insa a mentionat ca discutia de anul trecut, privind impartirea.

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Ponta, intrebat despre audierea sorei sale la DNA:Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti.

Sora lui Ponta, audiata la DNA Ploiesti

Actualizare 11:36 Alexandra Hertanu a plecat de la DNA Alexandra Hertanu a parasit, in urma cu putin timp, sediul DNA Ploiesti, unde fusese audiata ca martor in dosarul sotului sau, Iulian Hertanu. --- * Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale: Hai, ma, voi chiar sunteti seriosi?.

Ponta: Este o mare suferinta sa-mi vad sora si mama linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

ACTUALIZARE 13:23 Premierul Victor Ponta a declarat astazi, pe pagina sa de Facebook, ca este o mare suferinta pentru el sa isi vada sora si mama linsate mediatic, doar pentru a fi domnia sa lovit politic. * Alexandra Hertanu a plecat de la DNA * Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale: Hai, ma, voi chiar sunteti seriosi?.

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Daca erai chiar asa de induiosat de familie iti reamintesc un singur lucru: puteai sa iti dai doctoratul pe bune (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea surorii premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, la sediul DNA Ploiesti. imi si imaginam astazi, daca.

Reactia lui Ponta dupa audierea la DNA a surorii sale

Premierul Ponta nu a dorit sa comenteze audierea surorii lui la DNA in dosarul in care sotul ei este arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )