Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta despre autostrada fara bani de la stat: in maxim o luna anuntam castigatorul pentru Craiova-Pitesti

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta despre autostrada fara bani de la stat: in maxim o luna anuntam castigatorul pentru Craiova-Pitesti

Autostrada Craiova-Slatina-Pitesti a fost apreciata ca va costa 1 miliard de euro si ca va fi printre primele de acest gen construite fara bani de la stat, doar cu fonduri private. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre acuzatia liberalilor ca PSD vrea sa lase fara obiect sesizarea la Curtea Constitutionala privind statutul: Nu inteleg, sunt suparati ca modificam asa repede?

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, in urma sedintei partidului, ca a facut un apel la parlamentarii social-democrati sa vina la plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, convocat marti, chiar daca este saptamana mare pentru parlamentarii ortodocsi sau a treia zi de Paste pentru catolici, si ca i-a rugat si pe liberali sa participe, ca de fapt ei au facut sesizarea la Curtea Constitutionala privind legea statutului deputatilor si senatorilor.

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Victor Ponta, despre planul PNL privind alegeri anticipate: O gogoasa

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu crede in planul PNL pentru alegeri anticipate si la catalogat drept o gogoasa. El a amintit ca nici nu au existat alegeri anticipate din 1989 pana azi. Va spun foarte.

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Pregatim un bilant de trei ani pentru guvernare, sa ne stabilim prioritati noi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, de la sediul PSD, ca a amintit colegilor parlamentari din partid sa vina maine in plenul Parlamentului, pentru sedinta comuna in care se va discuta legea stat.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca.

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii.

Ponta, despre ultimele declaratii ale lui Basescu: Trebuie sa plateasca politic si penal pentru toate relele facute Romaniei

Premierul Victor Ponta asteapta ca fostul presedinte Traian Basescu sa fie chemat in fata procurorilor pentru a raspunde politic si penal pentru toate relele facute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )