Libnet.ro
UNICEF

13:31

Victor Ponta, despre constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Singurii parteneri care au capacitatea financiara si mai departe, sigur, si cea tehnologica sunt cei din China

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Singurii parteneri care au capacitatea financiara si mai departe, sigur, si cea tehnologica sunt cei din China

Premierul Victor Ponta sustine ca doar chinezii au capacitatea financiara si tehnologica de a participa la construirea reactoarelor nucleare 3 si 4 de la Cernavoda. Era in ingrijorat si domnul Basescu ca nu stiu chinezii. Compania chineza cu care suntem in discutii avansate pentru Grupurile 3 si 4 este cea care are tehnologia Candu, tehnologia canadiana cu care s-au produs si primele doua reactoare. Deci, pentru cei care au ramas un pic in urma trebuie sa stie ca orice tehnologie vom folosi in aceste proiecte este o tehnologie de cel mai inalt standard si aprobata de UE, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta despre comisarul european al Romaniei: Din fericire, am reusit sa tin negocierile mult timp departe de cei care vor sa ne strice aceste negocieri si interesul nostru national. Si acum este un pic tarziu sa strice ce am negociat

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in China, a declarat marti ca, pana la momentul in care presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Junker, nu va decide ce portofoliu de comisar european va detine Romania si care este persoana pe care o prefera, nu va face niciun fel de declaratii si a calificat ca iresponsabile, chiar ticaloase atacurile la orice posibil comisar al Romaniei.

Adevarul Live: Ce poate obtine Victor Ponta la Beijing?

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu discuta incepand cu ora 11, la Adevarul Live despre vizita oficiala premierului Victor Ponta in China, nominalizarile in functiile de comisari europeni si motiunea de cenzura a opozitiei.

Adevarul Live: Ce poate obtine Victor Ponta la Beijing? Ion M. Ionita: Chinezii pot face diferenta in domeniul infrastructurii, la autostrazi si trenuri

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu discuta incepand cu ora 11, la Adevarul Live despre vizita oficiala premierului Victor Ponta in China, nominalizarile in functiile de comisari europeni si motiunea de cenzura a opozitiei.

Ponta, despre numirea Corinei Cretu in functia de comisar european: Declaratiile din tara sunt iresponsabile si ticaloase

Aflat intr-o vizita oficiala in China, premierul Victor Ponta a declarat ca nu se va pronunta cu privire la numirea europarlamentarului PSD Corina Cretu in functia de comisar european pana cand presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu va lua o decizie in acest sens. astazi, la pranz, Juncker va purta discutii cu candidatii pentru postul de comisar european.

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita oficiala in China

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica, la Beijing, unde va incepe o vizita oficiala in China, dupa ce aeronava cu care s-a deplasat a survolat estul Ucrainei si Rusia, informeaza Mediafax. Victor Ponta este.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu omologul sau de la Beijing. Chinezii l-au primit cu salve de tun

Premierul Victor Ponta a fost primit, luni,m de omologul sau chinez, Li Keqiang, la sediul Guvernului de la Beijing. in linie cu protocolul regimului comunist, Ponta a fost primit cu o parada militara impresionanta si, in timp ce se intona imnul Romaniei, au fost trase salve de tun.

Victor Ponta invita oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in agricultura, energia si infrastructura din Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni la Beijing cu mai multi oameni de afaceri chinezi. In cadrul discutiilor, Ponta i-a invitat sa investeasca in Romania in domenii precum agricultura, energia si infrastructura, informeaza Mediafax. In cadrul reuniunii, ministrul Economiei, Constantin Nita, a aratat ca firmele chineze se pot implica si in proiectele celor sase parcuri industriale pe care Guvernul si-a propus sa le construiasca, specializate pe domenii ca electronica, telecomunicatii si IT, industria alimentara, industria extractiva si miniera si prelucrarea lemnului, unul dintre ele, cu caracter logistic, urmand a fi stabilit in portul Constanta.

Victor Ponta incepe o vizita de trei zile in China

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica la Beijing, urmand sa efectueze o vizita oficiala de trei zile in China, anunta Agerpres. Ponta a fost invitat de prim-ministrul Consiliului de Stat al Chinei, dar va avea o intrevedere si cu presedintele acestei tari.

Victor Ponta: Romania vrea prezenta permanenta a trupelor NATO pe teritoriul tarii

Romania vrea prezenta permanenta si sporita a trupelor NATO pe teritoriul tarii. Victor Ponta a precizat ca subiectul va fi discutat la summit NATO care va avea loc in aceasta saptamana. Declaratiile.

Cum i-au pacalit Victor Ponta si Sorin Oprescu pe locuitorii din Prelungirea Ghencea

La implinirea unui an de cand premierul Victor Ponta si primarul Capitalei, Sorin Oprescu, au spus ca vor construi un pasaj peste Drumul de Centura si vor incepe lucrarile de largire a bulevardului Prelungirea Ghencea, locuitorii acestui cartier au iesit in strada pentru a comemora neindeplinirea promisiunilor facute de autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )