Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

B1 B1,
Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa. continuă pe B1

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Victor Ponta, despre episodul Martea Neagra: I-am zis, fii atent ca tu o sa ajungi la puscarie

Victor Ponta a povestit episodul Martea Neagra din Parlament Romaniei. intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, fostul premier a amintit de modificarea din 2013 a doua proiecte de lege pentru modificarea.

Victor Ponta, atac dur privind povestea cu Dragnea si iubita de la Congres: Incompententa si minciunile acoperite cu povesti cu sexagenari indragostiti de adolescente

Toata frenezia dezvoltata in spatiul public dupa ce Liviu Dragnea s-a prezentat la Congresul PSD de sambata cu iubita cu 30 de ani mai tanara este aspru criticata de catre Victor Ponta. Fostul premier.

Udrea a propus-o pe Bica si a sustinut-o Dragnea. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA

Victor Ponta a sustinut, astazi, intr-un interviu, ca la numirea procurorilor-sefi in 2012 Elena Udrea a propus-o pe Alina Bica la DIICOT si a sustinut-o Liviu Dragnea, care a declarat si ca e bine sa fie numita Codruta Kovesi la DNA, pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD.

Victor Ponta: La intalnirea cu Maior si altii, Liviu Dragnea era numit CHELNERUL STATULUI DE DREPT

Victor Ponta si Liviu Dragnea continua razboiul in lumina reflectoarelor. Cei doi isi aduc acuzatii grave prin intermediul presei. Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Liviu Dragnea era numit chelnerul.

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui.

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )