Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta, despre dosarul Referendumului: Voi spune adevarul

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre dosarul Referendumului: Voi spune adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica, la Romania Tv, ca va merge, miercuri, la i142;nalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat in dosarul Referendumului, pentru a declara ca131;, in 2012, nu s-a fa131;cut nicio schema131; de fraudare. continuă pe România Liberă

QA: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit la emisiunea QA de la Antena 3, despre momentele prin care a trecut odata cu audierea sa la DNA Ploiesti, in calitate de martor in dosarul in care este.

Victor Ponta, despre imbunatatirea conditiilor de detentie: Un program de investitii in acest domeniu necesita o pauza cu ipocrizia/ Despre corupti: Trebuie sa existe si alte probe decat denuntul din inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca un program de investitii pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in Romania este posibil, cu conditia sa se faca o pauza cu ipocrizia si cu populismul. Liderul PSD a mai afirmat ca isi doreste ca oamenii are au incalcat legea, cei care s-au dovedit a fi corupti, sa fie aspru pedepsiti, dar cu conditia sa existe si alte probe in afara doar de denuntul altuia din inchisoare.

Victor Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina! colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca vineri un nou termen din acest caz. Premierul Victor Ponta s-ar putea prezenta in fata instantei

Magistratii Curtii Supreme iau vineri in discutie un nou termen din dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. La termenul de astazi ar putea ajunge in fata instantei si premierul Victor Ponta pentru a fi audiat in calitate de martor.

UPDATE Mama premierului Victor Ponta, audiata ca martor la DNA Ploiesti in dosarul Hertanu

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta a fost audiata joi la DNA Ploiesti in dosarul de fraudare a fondurilor europene in care este anchetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Cornelia Naum a fost citata in calitate de martor

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Prahova. Aceasta nu a vrut sa faca declaratii la intrare, ea a fost citata in calitate de martor in dosarul in care ginerele sau este deja arestat preventiv.

Mama premierului Ponta, despre vizita la DNA: Victor a vrut sa ma insoteasca, l-am refuzat. Daca as putea, l-as convinge sa renunte la functie

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvaluit, sambata seara, ca fiul sau a vrut sa o insoteasca la DNA, cand a fost citata ca martor, dar ea a refuzat.

Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina!, colegei sale, ministrul Doina Pana l-au afectat cel mai tare in 2014.

VIDEO Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina!, colegei sale, ministrul Doina Pana l-au afectat cel mai tare in 2014.

Dosarul Referendumului: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori. Cand ii vine randul lui Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, vineri, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. Printre persoanele audiate s-ar putea afla si premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )