Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit, un actor desavarsit

B1 B1,
Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit, un actor desavarsit

Premierul Victor Ponta a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, transmite. continuă pe B1

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, potrivit Mediafax. Astazi este doliu in lumea teatrului, a filmului si a culturii romanesti. Este o zi trista, care ne demonstreaza din nou cat de important este sa le aratam in fiecare zi marilor nostri actori respectul si pretuirea noastra. A plecat dintre noi un om deosebit, un .

Victor Ponta, despre un nou acord cu FMI: Va fi asemanator cu cel de acum. Termenul si suma vor fi negociate

Premierul Victor Ponta a precizat pentru B1TV ca acordul despre care a amintit presedintele Traian Basescu in debutul intalnirii cu delegatia FMI este un nou acord, tot de tip stand-by ca actualul document, care.

Victor Ponta, despre acuzatiile ANI in cazul celor patru demnitari: Daca se vor dovedi intemeiate, nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de ANI cu privire la incompatibilitatea in cazul lui Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop si Dan Mihalache, declarand ca daca acuzatiile se vor dovedi.

VIDEO Actorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999). Rodica Popescu Bitanescu: Ma asteptam sa se intample ceva cu Iura. Actor foarte bun, un barbat frumosIon Besoiu despre Iurie Darie: A disparut o stea de cinema adevarata, un actor de farmec nespus.

Victor Ponta: In ciuda legendei publice, dintre liderii politici eu sunt cel care ma trezesc mai greu dimineata

Premierul Victor Ponta, aflat joi dimineata la un seminar economic, a dezvaluit participantilor in fata carora urma sa sustina un discurs ca, in pofida legendei publice, el este cel care se trezeste mai greu dimineata dintre liderii politici, aratand astfel ca incearca sa isi prezinte clar ideile, relateaza Mediafax.

Dragnea: Prietenul si camaradul meu, Victor Ponta, s-a tinut de cuvant: autostrada Sudului ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a tinut sa-i multumeasca, vineri, la evenimentul de lansare a candidatilor USL de la Teleorman, premierului Victor Ponta, despre care a spus ca este prietenul si camaradul sau, pentru ca si-a tinut promisiunea, iar constructia autostrazii Sudului va incepe, informeaza Mediafax. Aici, pe aceasta scena, primul-ministru, un om de cuvant, prietenul meu, camaradul meu, a raspuns la o intrebare de-a mea, ca da, autostrada Sudului va incepe. Si la inceputul .

Victor Ponta a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi.

Iurie Darie a murit

Update: Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie.

Sergiu Nicolaescu: Iurie Darie a fost unul dintre marii actori ai Romaniei

Regizorul Sergiu Nicolaescu a aflat in urma cu putin timp despre decesul actorului Iurie Darie si s-a declarat de-a dreptul socat pentru disparitia unui om de exceptie.

Sergiu Nicolaescu: Iurie Darie a fost unul dintre marii actori ai Romaniei.

Regizorul Sergiu Nicolaescu s-a declarat de-a dreptul socat pentru disparitia unui om de exceptie. Cu Iurie Darie am fost coleg de liceu. El se refugiase din Basarabia si era mai mare decat mine cu o clasa sau doua. Cand am devenit regizor, in 1958, Iurie Darie era deja un mare actor in Romania. Mai mult decat atat, avea un talent deosebit la desen. In perioada studentiei desena carti pentru copii si castiga un ban. Si, pentru ca si eu desenam foarte bine, ne-am apropiat foarte mult.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )