Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, despre Klaus Iohannis: Presedintele era relaxat atunci cand guvernam eu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre Klaus Iohannis: Presedintele era relaxat atunci cand guvernam eu

Victor Ponta a marturisit la Antena 3 ca presedintele Iohannis a fost foarte relaxat in perioada cand a fost el in fruntea Guvernului. Dupa ce am plecat eu din functie, domnul Iohannis are numai probleme. continuă pe Antena3

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: Va fi un an greu pentru presedintele Iohannis

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce il asteapta pe presedintele Iohannis in 2018. Clarvazatoarea a declarat ca presedintele nu va avea parte de un an foarte bun. Presedintele Iohannis va fi foarte.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu. Relaxare la munte dupa vacanta din Tenerife

Presedintele Klaus Iohannis s-a relaxat din nou la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost fotografiat sambata, 17 februarie, in timp ce astepta la rand pentru a urca cu telescaunul in varful unei partii de pe domeniul schiabil Sureanu.

Victor Ponta, mesaj pentru protestatarii de la Cotroceni: Trebuiau sa mearga...

Victor Ponta a declarat sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca protestul care a avut loc in fata Palatului Cotroceni nu trebuia sa-l vizeze pe presedintele Klaus Iohannis, ci pe seful PSD Liviu.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Cine sunt, de fapt, PENALII? Detalii NESTIUTE despre dosarele din trecutul lui Klaus Iohannis(FOTO, VIDEO)

Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea DNA. Asa a definit presedintele Klaus Iohannis scandalul izbucnit in jurul Directiei Nationale Anticoruptie. insa in.

Klaus Iohannis, despre acordarea celei de-a treia sanse unui guvern PSD: E prea devreme pentru o evaluare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca este cam devreme pentru o evaluare fata de faptul ca a acordat o a treia sansa PSD de a ramane la guvernare si a lasat sa se inteleaga ca asteapta.

Klaus Iohannis, despre scandalul privind SPP: O aflare in treaba politicianista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit in conferinta de presa sustinuta joi seara si la scandalul pornit in jurul SPP in urma acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea care l-a numit pe directorul serviciului drept.

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Victor Ponta, noi acuzatii: Liviu Dragnea s-a dus la Iohannis sa isi negocieze situatia juridica (VIDEO)

Victor Ponta a lansat o serie de noi acuzatii la adresa fostului sau aliat din PSD, Liviu Dragnea, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei. Fostul premier a precizat in ce a constat.

Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, la schi in Muntii Sureanu, seful statului coborand de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )