Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

B1 B1,
Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de. continuă pe B1

Ponta: Tel Drum = Dragnea. Votantii PSD vor sa stie adevarul despre sutele de milioane de euro pe care liderul social-democratiei romanesti le are dupa ce a lucrat toata viata lui doar la stat

Primele dezvaluiri RISE Project in cazul Teleormanleaks au starnit multe reactii in mediul online,lucru remarcat si de Victor Ponta. in opinia fostului premier, asta demonstreaza ca romanii, si mai.

Ponta spune ca nu e n spatele dezvaluirilor privind Teleormanleaks: Toata lumea stie ca Tel Drum este o caracatita de sifonat bani publici coordonata de Dragnea

Fostul prieten politic al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta scrie luni, pe Facebook, ca l-a amuzat gluma care s-a viralizat pe retelele sociale si in care apare ca fiind personajul care a lasat valiza cu documentele Tel Drum pentru a fi descoperita de jurnalistii de la Rise Project, dar precizeaza ca nu are nicio legatura cu noul scandal din jurul liderului PSD sau cu afacerile acestuia. Fostul premier mai spune ca toata lumea stie ca Tel Drum s-a dezvoltat prin contracte cu statul si s-a extins ca o caracatita de sifonat bani publici si ca in spatele ei se afla actualul presedinte al social-democratilor.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

TeleormanLeaks Dragnea: DNA sa investigheze. Eu nu am nicio legatura cu valiza. Tel Drum nu mi-a platit nimic

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, referitor la scandalul privind afacerile Tel Drum, ca DNA nu are decat sa investigheze cazul daca documentele prezentate de Rise Project sunt reale. El a reafirmat ca nu are nicio legatura cu valiza si cu Tel Drum.

Teleormanleaks. Cum ii cerea fiul lui Dragnea directorului Tel Drum bani de ulei de masina

Mai multe emailuri publicate de jurnalistii de la Rise Porject arata cum in anul 2010, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, ii cerea directorului Tel Drum sa-i plateasca facturile personale, pentru intretinerea masinii.

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la platile pe care le-ar fi facut Tel Drum la casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la acuzatiile ca Tel Drum a platit pentru casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Prima fotografie cu Liviu Dragnea in Brazilia: O valiza cu informatii incriminatorii din compania Tel Drum, ascunse de DNA, a ajuns pe mana jurnalistilor RISE (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project anunta ca au intrat in posesia unei valize cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si in.

Basescu precizeaza ca nu are nicio legatura cu Tel Drum

Traian Basescu, al carui numar de telefon a fost gasit printre zecile de informatii din documentele descoperite de jurnalistii de la Rise Project referitoare la Tel Drum, a precizat ca nu are nicio legatura cu afacerile legate de liderul PSD Liviu Dragnea. Mai mult, fostul presedinte spune ca numarul lui de telefon este public si este accesibil oricui.

Sotul sefei CSM, despre Tel Drum: Un client ca oricare altul / Colaborarea a fost publica

Avocatul Gil Vasile, sotul presedintelui CSM Simona Marcu, transmite, pentru Mediafax, referitor la banii primiti de la Tel Drum, ca firma a fost un client ca oricare altul si ca raporturile financiare cu aceasta societate au fost declarate integral in raportarile fiscale.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )