Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, despre situatia comisarului european din partea Romaniei: La Transporturi nu ai bani si nu ai ce sa faci. Cel al Extinderii este mai important, pentru ca include Republica Moldova

B1 B1,
Victor Ponta, despre situatia comisarului european din partea Romaniei: La Transporturi nu ai bani si nu ai ce sa faci. Cel al Extinderii este mai important, pentru ca include Republica Moldova

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca portofoliul Extinderii din viitoarea Comisie Europeana este mai important decat cel al Transporturilor, pentru ca e vorba despre Republica Moldova. Cel mai. continuă pe B1

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Euractiv.com: PNL il va sustine pe Siegfried Muresan pentru scaun de comisar european din partea Romaniei

O sursa de rang inalt din Partidul Popular European PPE) a declarat pentru EURACTIV. com ca Partidul National Liberal,care motorul motiunii de incredere impotriva guvernului Dancila il va sustine.

BE EU. Cine va fi comisarul european din partea Romaniei

Majoritatea audierilor privind comisarii europeni s-au terminat. Romania asteapta un raspuns in ceea ce-l priveste pe Dan Nica. Comisia Europeana a declarat ca echipa presedintelui ales al Comisiei e in.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. in 2015 era doar o poza pusa in geam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Fifor il critica pe liderul Pro Romania ca in 2015 se laudat cu o munca care nu-i apartinea. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza. Ca asa fac cameleonii, a subliniat social-democratul.

Nominalizarea pentru postul de comisar european din partea Romaniei este inca deschisa. Ursula von der Leyen: Este necesar sa acceleram procesul Ungaria si Franta, in aceeasi situatie

Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Comisiei Europene, a anuntat ca nominalizarile pentru posturile de comisar european din partea Romaniei, Ungariei si Frantei sunt inca deschise, in conditiile in.

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )