Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul . continuă pe Playtech

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. in 2015 era doar o poza pusa in geam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Fifor il critica pe liderul Pro Romania ca in 2015 se laudat cu o munca care nu-i apartinea. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza. Ca asa fac cameleonii, a subliniat social-democratul.

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

Ponta, despre tradarea celor doi alesi care s-au reintors in PSD: Le-am oferit sansa sa iasa din minciuna. Nu sunt printre cei 237 care au semnat motiunea

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a reactionat miercuri dupa ce deputatii Horia Nasra si Cornel Itu au anuntat ca revin la PSD, dupa ce cu o saptamana in urma se inscriau in foratiunea lui Ponta. Acesta din urma subliniaza ca alegerea celor doi le apartine - important e sa nu poata sa spuna niciodata ca nu au avut alternativa, si ca acestia nu fac parte din cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )