Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, despre vizita Vioricai Dancila in SUA: Pleci la New York sa te vezi cu primarul din Jersey City. M-am uitat pe Wikipedia si e de dimensiunea Ploiestiului. E fara precedent (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre vizita Vioricai Dancila in SUA: Pleci la New York sa te vezi cu primarul din Jersey City. M-am uitat pe Wikipedia si e de dimensiunea Ploiestiului. E fara precedent (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru vizita sa in SUA, unde s-a intalnit, printre altele cu primarul orasului Jersey City. Prezent in emisiunea Dosar de politciian,. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa intalnirea Vioricai Dancila cu un primar din SUA: imi vine sa intru in pamant de rusine! Niste bufoni

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, scrie, luni, pe Facebook, ca-i este rusine de modul in care este prezentata Romania in lume, avand in vedere ca premierul Viorica Dancila si jumatate din Guvern au fost primiti de primarul din Jersey City, oras de dimensiunea Ploiestiului sau a municipiului Baia Mare.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

EXCLUSIV Presedintele AmCham Romania, despre vizita efectuata de premierul Dancila in SUA: Nu ne-a contactat nimeni sa facilitam o astfel de vizita. Am vrut sa se clarifice ca e vorba despre alta organizatie, de care nu am mai auzit pana acum

EXCLUSIV Ionut Simion, presedinte al Camerei de Comert Romano-Americana AmCham) a vorbit in exclusivitate pentru B1. ro despre vizita pe care o efectueaza premierul Viorica Dancila in SUA. Acesta a precizat.

Programul complet al Vioricai Dancila in SUA: intalniri cu vicepresedintele Mike Pence si comunitatea evreiasca. Premierul va fi insotita de consilierul Anton Pisaroglu si mai multi ministri

Premierul Viorica Dancila va pleca duminica dimineata in Statele Unite intr-o deplasare ce ii ofera liderului PSD ocazia perfecta pentru mai multe oportunitati de imagine inainte de debutul campaniei.

Victor Ponta a semnat motiunea de cenzura: Am spus clar ca votam. Dancila a fugit peste ocean

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a semnat motiunea de cenzura initiata de PNL si a precizat ca a depus semnaturile parlamentarilor formatiunii sale inca de saptamana trecuta.

Cum il ia la misto Victor Ponta pe Traian Basescu, dupa ce CAB a dat verdictul turnator pentru fostul presedinte

Victor Ponta il ironizeaza pe Traian Basescu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca acesta a colaborat cu Securitatea. intr-o postare lunga pe Facebook, Victor Ponta a comentat decizia judecatorilor. Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii, a stabilit recent Curtea de Apel Bucuresti. Decizia luata nu este definitiva, iar fostul presedinte a .

Victor Ponta: Am semnat deja motiunea. Noi vom vota, toti, la vedere (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca parlamentarii din formtiunea pe care o conduce au semnat motiunea de cenzura si vor vota, cu totii, la.

Victor Ponta: Rovana Plumb e foarte atasata de cine e sef. Daca esti sef, e si Rovana cu tine (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Rovana Plumb, propusa pentru postul de comisar pe Transporturi, in viitorul Executiv european, este foarte.

Programul Vioricai Dancila in vizita din SUA: intalniri cu vicepresedintele Pence si membri ai comunitatii evreiesti

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica dimineata spre SUA cu o cursa de linie. in Statele Unite Dancila ar urma sa aiba intalniri cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, dar si cu reprezentantii unor comunitati evreiesti, transmite Mediafax. Din delegatia premierului Dancila fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Manescu, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, ministrul Apararii Gabriel Les, ministrul Sanatatii Sorina Pintea, ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, dar si consilierul personal, Anton Pisaroglu.

Senator liberal: Vizita in SUA a Vioricai Dancila este una privata, orice cheltuiala de la buget inseamna deturnare de fonduri

Senatorul PNL Florin Citu a afirmat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA e privata si nu ar trebui suportata din bugetul de stat. Liberalul a precizat ca aceasta calatorie pe banii statului inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )