Libnet.ro
UNICEF

07:46

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a. continuă pe B1

Sorina Matei, despre crima din Dambovita: Olandezul nu s-a sinucis nici sambata, nici duminica. Ci abia azi dupa ce a ajuns scandalul la cer. How convenient

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza in cazul rapirii si uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita. Dupa ce seful Politiei Romane a anuntat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca cetateanul olandez,.

Victor Ponta, despre vizita Vioricai Dancila in SUA: Pleci la New York sa te vezi cu primarul din Jersey City. M-am uitat pe Wikipedia si e de dimensiunea Ploiestiului. E fara precedent (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru vizita sa in SUA, unde s-a intalnit, printre altele cu primarul orasului Jersey City. Prezent in emisiunea Dosar de politciian,.

Sorina Matei, noi dezvaluiri despre crima din Dambovita: Pedofilul criminal era functionar al statului olandez

Jurnalista Sorina Matei continua dezvaluirile despre cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, care s-a sinucis, luni, intrand cu masina intr-un camion, pe o sosea din.

Primele date de la procurori despre crima din Dambovita: Fetita de 11 ani ar fi fost ucisa in prima jumatate de ora de la rapire

Un nou caz de disparitie urmata de crima a socat Romania in acest weekend! La circa doua luni de la tragedia de la Caracal, o fetita de 11 ani din Dambovita a fost cautata mai bine de 48 de ore pentru a fi.

Reactie oficiala a Ambasadei Olandei in Romania, la cazul din Dambovita in care un cetatean olandez este principalul suspect de crima

Ambasada OIandei in Romania a avut o prima reactie oficiala la cazul din Dambovita, in care un cetatean olandez este principalul suspect de rapire si uciderea unei fetite de 11 ani. Cu mare.

Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Au aparut primele imaginicu masina pe care a folosit-o olandezul suspectat ca a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care.

Detalii tulburatoare despre crima de la Timisoara. Cu cine era Maria Karina, in momentul in care a fost injunghiata

O crima oribila a avut loc, vineri seara, in spatele Catedralei din Timisora. O tanara in varsta de 21 ani, pe nume Maria Karina, a fost injunghiata mortal de iubitul ei gelos. O tanara in varsta de 21 de ani a fost ucisa, vineri seara, in Timisoara. Ea a fost injunghiata mortal chiar de iubitul .

Cum il ia la misto Victor Ponta pe Traian Basescu, dupa ce CAB a dat verdictul turnator pentru fostul presedinte

Victor Ponta il ironizeaza pe Traian Basescu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca acesta a colaborat cu Securitatea. intr-o postare lunga pe Facebook, Victor Ponta a comentat decizia judecatorilor. Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii, a stabilit recent Curtea de Apel Bucuresti. Decizia luata nu este definitiva, iar fostul presedinte a .

Seful Politiei Romane, despre cazul fetitei din Dambovita ucisa si abandonata pe camp: Politia isi face datoria. Am facut tot ce am putut

Apar semne de intrebare in cazul Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si abandonata pe un camp. Masina pe care o folosea principalul suspect, un cetatean olandez, apare in imaginile de pe.

Victor Ponta: Am semnat deja motiunea. Noi vom vota, toti, la vedere (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca parlamentarii din formtiunea pe care o conduce au semnat motiunea de cenzura si vor vota, cu totii, la.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )