Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, dezamagit de Guvernul Orban: Vad ca se schimba PSD-istii cu PNL-istii

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dezamagit de Guvernul Orban: Vad ca se schimba PSD-istii cu PNL-istii

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca este destul de dezamagit de cum a inceput noul guvern, in conditiile in care se mareste deficitul si se iau imprumuturi, iar banii nu sunt alocati spre. continuă pe Antena3

Victor Ponta ataca deja Guvernul Orban:Am dat-o jos pe Dancila ca sa faca liberalii acelasi lucru?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Executivul condus de Viorica Dancila a fost dat jos to.

Ordonanta 114, modificata de Guvernul Orban. Ce se intampla pana la sfarsitul anului

Premierul Orban a anuntat faptul ca guvernul ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificarea Ordonantei 114. Ce s-ar putea schimba pana la finalul anului curent? Guvernul Orban modifica Ordonanta 1142018 Prim-ministrul Romaniei a sustinut faptul ca guvernul pe care-l conduce ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificare Ordonantei 114. Raspunsul opozitiei .

Victor Ponta: Daca nu schimba rapid modul de a face politica, PSD nu va castiga niciun oras resedinta de judet. in ultimii ani, s-a reintors la PRM-ul anilor 2000

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este de parere ca PSD nu va castiga niciun oras resedinta de judet la alegerile locale din 2020 daca nu va schimba rapid modul in care face politica. Comentand.

Victor Ponta anunta apocalipsa PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca viitorul nu suna deloc bine pentru PSD, daca nu se schimba rapid. Ponta afirma ca o eventuala preluare a partidului de catre Marcel Ciolacu nu e cea mai rea varia.

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,.

Guvernul Orban nu poate desfiinta peste noapte Sectia speciala. Ministrul Predoiu: Ne-am angajat, in negocierile politice, sa nu dam OUG in domeniul justitiei, ci sa obtinem consensul Parlamentului (VIDEO)

Guvernul Orban nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie, pentru ca si-a luat angajamentul fata de partenerii din Parlament sa nu apeleze la.

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Sunt vizate sute de acte legislative

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Secretariatul General al Executivului a trimis o solicitare in Parlament prin care se cere oprirea adoptarii legilor care au aviz de la vechiul guvern, pentru ca noul Executiv vr.

Guvernul Orban adopta rectificarea bugetara. Cine castiga si cine pierde bani

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, joi, de la ora 17. 00, pentru a adopta rectificarea bugetara puternic negativa, cu un deficit bugetar estimat la 4,3%.

Guvernul Orban, taieri masive in bugetul mai multor ministere

Guvernul Orban taie azi in carne vie din bugetele mai multor ministere pentru a acoperi nevoile financiare alea statului, odata cu adopotarea rectificarii bugetare. Taierile sunt necesare pentru a putea plati cele.

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru o serie de corectii la OUG 114, a anuntat miercuri premierul, care a catalogat actul normativ introdus in guvernarea PSD-ALDE drept unul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.269 seconds )