Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este a lui (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este a lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti. continuă pe B1

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta, acuzatii grave: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebastian Ghita ca il ajuta in campania electorala in schimbul sustinerii sale pe Romania TV (VIDEO)

Victor Ponta da vina pe Liviu Dragnea pentru asocierea cu partidul lui Sebastian Ghita . Fostul premier sustine ca implicarea in campania Partidului Romania Unita de la parlamentare a fost.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Dragnea: E un fel de Pablo Escobar

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, l-a ironizat, duminica, pe seful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a comparat cu cu celebrul baron al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar si cu fostul dictator venezuelean, Hugo Chavez.

Victor Ponta face acuzatii explozive: Dragnea minte tot timpul. A fost prieten cu sistemul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit care a fost relatia sa cu serviciile de informatii. Ponta sustine ca Liviu Dragnea a facut o serie de intelegeri cu sistemul, la care el a fost de fa.

Victor Ponta face ACUZATII EXPLOZIVE. Ce a spus despre Liviu Dragnea in urma cu putin timp

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit care a fost relatia sa cu serviciile de informatii. Ponta sustine ca Liviu Dragnea a facut o serie de intelegeri cu sistemul, la care el a fost de fa.

Ponta, un nou atac dur la adresa lui Dragnea: in partid, este un fel de Pablo Escobar

Victor Ponta nu a ratat ocazia, nici la lansarea noului sau partid politic Pro Romania, de a-l ataca din nou pe Liviu Dragnea. Am auzit ca unii spun ca Liviu Dragnea se lupta cu sistemul. Serios? Ati.

Victor Ponta ataca guvernarea Dragnea, dupa demisiile medicilor de la Spitalul Colentina

Victor Ponta continua criticile la adresa guvernarii PSD-ALDE si scrie, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Romania au fost mintiti ca vor fi scutiti de impozitul pe salariu, timp in.

Victor Ponta: Suntem foarte multi care stim direct ca Tel Drum e a lui Dragnea/ Plus: Ce pact ar fi existat in 2016 intre liderul PSD si Sebastian Ghita

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea. Ponta, care a fost exclus din PSD si in weekend a lansat alaturi de Daniel Constantin si Sorin Campeanu partidul Pro Romania, l-a acuzat ca Dragnea ca minte atunci cand spune ca n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumatatea lunii august de frauda cu fonduri europene. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a negat si el ca ar avea o relatie personala cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD n-ar avea nici o legatura cu firma.

Dezvaluire scandaloasa facuta de Victor Ponta. Ce intelegeri ar fi facut Dragnea cu sistemul

Nu a fost nimeni mai prieten cu sistemul si mai dornic de intelegeri cu sistemul decat Liviu Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta, intr-un interviu pentru.

Victor Ponta: Dragnea minte. Stim, in mod direct, ca firma Tel Drum e a lui

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse, ca toti stim ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )