Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ponta, un nou atac dur la adresa lui Dragnea: in partid, este un fel de Pablo Escobar

Antena3 Antena3,
Ponta, un nou atac dur la adresa lui Dragnea: in partid, este un fel de Pablo Escobar

Victor Ponta nu a ratat ocazia, nici la lansarea noului sau partid politic Pro Romania, de a-l ataca din nou pe Liviu Dragnea. Am auzit ca unii spun ca Liviu Dragnea se lupta cu sistemul. Serios? Ati. continuă pe Antena3

Dragnea, atac DUR la adresa ambasadorului SUA, dupa ce acesta a criticat modificarile aduse legilor justitiei

Liviu Dragnea critica interventia Ambasadei SUA in politica romaneasca. Seful PSD a reactionat dur dupa declaratiile ambasadorului Hans Klemm, care si-a exprimat ingrijorarea cu privire la.

Ponta, un nou atac la Guvernul Tudose: Daca nu exista alta opozitie, fac eu. Am vazut ca se maresc salariile, dar nu se maresc de fapt

Deputatul independent Victor Ponta a declarat, vineri, la deschiderea celei de-a doua sesiuni parlamentare din acest an, ca proiectele bune le va sustine, iar in cazul in care sunt proaste le.

Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului: Nu mai are bani de pensii

Liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Raluca Turcan, acuza Guvernul Tudose ca va conduce tara intr-o criza similara celei din 2009, deficitul bugetar se adanceste, iar oamenii sunt indusi in.

Liviu Dragnea, atac dur in scandalul din Justitie: Ambasadorii or sa ne interzica sa gandim

Liviu Dragnea raspunde dur criticilor venite din partea ambasadorului SUA in scandalul modificarii Legilor Justitiei. Dragnea spune ca este ingrijorat de faptul ca ambasadorii unor tari.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Dragnea: E un fel de Pablo Escobar

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, l-a ironizat, duminica, pe seful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a comparat cu cu celebrul baron al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar si cu fostul dictator venezuelean, Hugo Chavez.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )