Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta, dezvaluire bomba: DNA pregatise FLAGRANT pentru Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

B1 B1,
Victor Ponta, dezvaluire bomba: DNA pregatise FLAGRANT pentru Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta, dezvaluire incendiara cu privire la dosarul Tel Drum. Ponta sustine ca in perioada in care Dragnea era vicepremier si ministru al Dezvoltarii i se pregatea un flagrant de catre. continuă pe B1

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

Olguta Vasilescu: Victor Ponta stabilise lista persoanelor din PSD care trebuiau arestate

Declaratiile lui Marian Vanghelie conform carora Victor Ponta pregatise, in 2014, o lista cu oameni din PSD ce trebuiau arestati sunt sustinute si de Lia Olguta Vasilescu. Ministrul Muncii confirma dezvalui.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a confirmat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta a negociat cu Traian Basescu numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Eu nu am de unde sa stiu daca a fost sau nu impusa.

Victor Ponta dezminte acuzatiile lui Marian Vanghelie. Eu totdeauna am considerat ca e o rusine pentru PSD. Pana la urma, e un escroc

Fostul premier Victor Ponta dezmite acuzatiile facute recent de Marian Vanghelie. Fostul primar de la Sectorul 5 a sustinut recent ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna.

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va.

Victor Ponta, despre episodul Martea Neagra: I-am zis, fii atent ca tu o sa ajungi la puscarie

Victor Ponta a povestit episodul Martea Neagra din Parlament Romaniei. intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, fostul premier a amintit de modificarea din 2013 a doua proiecte de lege pentru modificarea.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )