Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, dezvaluiri SOC: Liviu Dragnea ia banii de la Servicii si ii da unei firme din Israel

B1 B1,
Victor Ponta, dezvaluiri SOC: Liviu Dragnea ia banii de la Servicii si ii da unei firme din Israel

Victor Ponta lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca Dragnea vrea sa taie bani de la Serviciile Secrete pentru a-i da unei firme americano . continuă pe B1

Victor Ponta (Pro Romania): Liviu Dragnea `ii va rupe gatul` cat de curand Olgutei Vasilescu. Ea are multe defecte, dar are mai multi neuroni

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a lansat un avertisment de ultima ora catre Lia Olguta Vasilescu, despre care spune ca Liviu Dragnea ii va rupe gatul cat de curand, potrivit.

UPDATE Claudiu Nasui (USR): Banii de la SRI se scad de la o pozitie inexistenta n buget/Liviu Dragnea ar fi gresit sursa de finantare

Sedinta Comisiilor reunite de buget-finante din Parlament a inceput cu o ora intarziere, dupa ce cu o zi inainte a tinut pana dupa ora 1 noaptea. Luni s-a dat aviz favorabil pentru bugetul Ministerului Sanatatii care a inclus si amendamentele lui Liviu Dragnea care prevedeau taierea unor sume importante de la servicii pentru Vitamina D. Bugetele serviciilor au fost lasate a se vota marti, dupa ce luni nu s-a putut da un aviz.

Victor Ponta: Dragnea a devenit paranoic. Nu mi-am inchipuit vreodata ca poate sa-l dea afara pe fratele lui, Paul Stanescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti, la Adevarul Live, faptul ca Liviu Dragnea a devenit paranoic, acesta ajungand sa-l dea afara din Guvern si pe Paul Stanescu, unul dintre prietenii sai vechi din PSD.

VICTOR PONTA Problema PSD-ului este ca a adus la guvernare prosti si analfabeti

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta sustine ca cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti si spune ca Liviu Dragnea urmareste doar sa se salveze pe sine prim modificrile legislative din domeniul Justitiei.

Victor Ponta: Romania urmeaza sa se iMPRUMUTE in 2019 cu 36 miliarde de ron

Liviu Dragnea pomoveaza bufoni si pro-rusi, in timp ce Calin Popescu-Tariceanu se pozitioneaza drept omul rational si serios, iar Romania va face un nou imprumut in 2019, a precizat presedintele.

Victor Ponta: Dragnea nu va adopta nicio schimbare in Justitie care sa priveasca pe altcineva decat pe el insusi

Victor Ponta a declarat ca cea mai mare problema a PSD-ului este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti. Eu cred ca cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare.

Olguta Vasilescu: Am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, dupa o discutie cu Liviu Dragnea

Lia Olguta Vasilescu, care a fost respinsa deja de trei ori de presedintele Iohannis pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a anuntat ca, in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la.

Ministrul Sanatatii, despre programul de sanatate pentru vitamina D: Nu e o inventie a lui Liviu Dragnea, e o propunere a Comsiei de Endocrinologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca programul de sanatate pentru vitamina D nu este o inventie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ci este o propunere a Comisiei Nationale de Endocrinologie.

Victor Ponta, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a renuntat la functia de ministru al Dezvoltarii: Stie ca a fost lucrata

Lia Olguta Vasilescu renunta la o functie de ministru in Cabinetul Dancila, dupa ce a fost respinsa de patru ori de presedintele Klaus Iohannis. Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce a aflat.

Victor Ponta: Cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca cea mai mare problema cu care se confrunta PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )