Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta: Dragnea a fost trimis de Basescu la PSD ca sa il distruga

B1 B1,
Victor Ponta: Dragnea a fost trimis de Basescu la PSD ca sa il distruga

Prin modul in care s-a comportat la mitingul PSD, Liviu Dragnea a mai batut un cui in sicriul politic al PSD,a precizat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, intr-o postare pe Facebook, de vineri. Pre. continuă pe B1

VICTOR PONTA: Sper ca Dragnea sa renunte la ideea asta cu miting impotriva Europei facut la Iasi

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ieri, la Braila, ca spera ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa renunte la ideea organizarii la Iasi, pe 9 mai, de Ziua Europei, a unui miting impotriva Europei.

Dosar de politician (B1 TV), cu Traian Basescu unic invitat: Nicio intrebare legata de informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost unicul invitat al lui Silviu Manastire la Dosar de politician de pe B1 TV. Desi am asteptat cu totii sa vedem ce zice fostul presedinte despre informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, intrebarea nu a mai venit. Fara comentarii!.

Victor Ponta spune ca nu vrea sa devina europarlamentar! Ce le cere lui Rares Bogdan si Dacian Ciolos

Victor Ponta a recunoscut ca, desi candideaza la alegerile din 26 mai, nu vrea sa ramana europarlamentar. ii provoaca insa pe Dacian Ciolos si pe Rares Bogdan sa recunoasca si ei daca vor ramane la Bruxelles, sa lupte pentru Romania, dupa cum se lauda. Victor Ponta este acum liderul partidului Pro Romania si primul pe [] .

Ion Iliescu, plangere la Sectia speciala pentru magistrati pentru modul in care a fost trimis in judecata dosarul Revolutiei

Ion Iliescu a depus o plangere la Sectia speciala pentru anchetarea infractiunilor din Justitie unde reclama modul in care a fost trimis in judecata in acest dosar, scrie G4media, care-l citaeza pe avocatul fostului presedinte al tarii.

VIDEO Cum au fost trollati sefii PSD la Iasi in ciuda securitatii draconice. Ieseanul care si-a scos boxa pe geam si a strigat Dragnea, la puscarie

In timp ce liderii PSD isi tineau discursurile pe scena din centrul Iasului, cativa protestatari au reusit sa-si faca simtita prezenta prin trei metode inedite.

VIDEO Cum au fost trolati sefii PSD la Iasi in ciuda securitatii draconice. Ieseanul care si-a scos boxa pe geam si a strigat Dragnea, la puscarie!

In timp ce liderii PSD isi tineau discursurile pe scena din centrul Iasului, cativa protestatari au reusit sa-si faca simtita prezenta prin trei metode inedite.

Dragnea, despre manifestantii anti-PSD: Unii derbedei umbla pe langa scena. Sunt o mana de oameni, dar sunt platiti bine

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a criticat pe cei care au manifestat impotriva social-democratilor la Iasi si a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a PNL.

Avocatul lui Ion Iliescu a depus o plangere la Sectia de anchetare a magistratilor, cerand verificari privind modul in care a fost trimis in judecata dosarul Revolutiei

Avocatul Adrian Georgescu, aparatorul lui Ion Iliescu, a depus la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere privind modul in care procurorii Sectiei militare din Parchetul General au trimis in judecata dosarul Revolutiei din decembrie 1989, in care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus au fost pusi sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii. Avocatul a declarat pentru HotNews. ro ca a contestat la Sectia speciala modul in care a fost intocmit rechizitoriul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )