Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum au fost trolati sefii PSD la Iasi in ciuda securitatii draconice. Ieseanul care si-a scos boxa pe geam si a strigat Dragnea, la puscarie!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum au fost trolati sefii PSD la Iasi in ciuda securitatii draconice. Ieseanul care si-a scos boxa pe geam si a strigat Dragnea, la puscarie!

In timp ce liderii PSD isi tineau discursurile pe scena din centrul Iasului, cativa protestatari au reusit sa-si faca simtita prezenta prin trei metode inedite. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum au fost trollati sefii PSD la Iasi in ciuda securitatii draconice. Ieseanul care si-a scos boxa pe geam si a strigat Dragnea, la puscarie

In timp ce liderii PSD isi tineau discursurile pe scena din centrul Iasului, cativa protestatari au reusit sa-si faca simtita prezenta prin trei metode inedite.

VIDEO O jurnalista a fost agresata de simpatizantii PSD de la Iasi - Ziarul de Iasi

O jurnalista a fost agresata de sustinatorii PSD la mitingul din Iasi. Roxana Costas, de la TVR, a povestit ca a fost lovita cu o pancarta in cap in timp ce filma. Ea a publicat imaginile pe pagina de Facebook.

VIDEO LIVETEXT Mitingul anuntat de PSD la Iasi: Cateva mii de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor / in piata se afla circa 15.000 de simpatizanti pro-PSD (sursa - Ziarul de Iasi)

Cateva mii de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde va avea loc un miting PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 16:55 Liviu Dragnea a iesit din hotelul Traian pentru a urca pe scena amplasata in Piata Unirii. Pe Stefan cel Mare a explodat o petarda iar manifestantii anti PSD s-au imbrancit cu jandarmii. Boxele din Piata au fost date si mai tare Ziarul de Iasi)UPDATE 16:36 Protestatarii anti-PSD si cei pro-PSD s-au intersectat, au existat imbranceli intre cele doua tabere. Jandarmii nu erau prezenti in zonaUPDATE 16:00 Protestatarii sunt separati de Piata in care se afla simpatizantii PSD de doua randuri de garduri, intre care se afla jandarmi. Cei mai multi protestatari anti-PSD sunt pe Cuza Voda, dar sunt cateva sute si la cinema Victoria si pe esplanada de la hotel Unirea. De fiecare data cand intra in Piata cate un grup de simpatizanti PSD acesta este huiduit copios.

VIDEO LIVETEXT Mitingul anuntat de PSD la Iasi: Sute de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor (sursa - Ziarul de Iasi)

Cateva sute de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde va avea loc un miting PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 15:56 Ziarul de Iasi estimeaza numarul simpatizantilor PSD din interiorul Pietei Unirii la circa 10. UPDATE 15:53 Un protestatar le reproseaza jandarmilor, din spatele gardului de protectie, ca sunt partasi cu un hot.

FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD in piata in care partidul si-a sustinut mitingul. Mii de ieseni scandeaza: Mergem la vot!

Cateva mii de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi si scandeaza lozinci anti-PSD. Manifestarea ad-hoc se desfasoara in acelasi loc in care, cu doar cateva minute inainte, a avut loc mitingul PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )