Libnet.ro
UNICEF

23:46

Victor Ponta efectueaza astazi o vizita oficiala in Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta efectueaza astazi o vizita oficiala in Turcia

Premierul Victor Ponta efectueaza astazi o vizita oficiala in Turcia, potrivit unui comunicat transmis de catre Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta efectueaza o vizita oficiala in Turcia. Premierul a plecat la bordul unui avion militar Spartan al MApN

Premierul Victor Ponta merge joi in Republica Turcia, unde va efectua o vizita oficiala, transmite Guvernul printr-un comunicat de presa. Victor Ponta va fi insotit la Ankara, printre altii, de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale; Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie; George Ciamba, secretar de stat, M. ; Vladimir Manastireanu, presedinte ANSVSA; Iusein Ibram, deputat minoritatea turca si Varol Amet, deputat minoritatea tatara. UPDATE ora 8:59 Premierul Victor Ponta a decolat joi dimineata spre Turcia, la bordul unui avion Spartan, de pe Baza Militara 90, aeronava avand putin peste 20 de locuri, transmite Agerppres.

Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Turcia

Premierul Victor Ponta se va afla joi, 19 septembrie, in Republica Turcia, unde va efectua o vizita oficiala, transmite Guvernul printr-un comunicat de presa. Victor Ponta va fi insotit la Ankara, printre altii, de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale; Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie; George Ciamba, secretar de stat, M. ; Vladimir Manastireanu, presedinte ANSVSA; Iusein Ibram, deputat minoritatea turca si Varol Amet, deputat minoritatea tatara.

Victor Ponta: Sustinem integrarea Turciei in Uniunea Europeana

Premierul Victor Ponta si omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, au sustinut joi o conferinta de presa comuna in care au detaliat subiectele discutate in cadrul intrevederii. Seful Executivului a anuntat semnarea a sase acorduri cu Turcia, cel mai important proiect fiind cel al unei conectari energetice intre cele doua state.

Victor Ponta merge la Ankara pentru a se intalni cu presedintele si premierul turc

Victor Ponta va merge, joi, la Ankara, pentru a se intalni, in cadrul unei vizite oficiale, cu presedintele Abdullah Gul, cu conducerea Parlamentului si cu omologul sau turc, Recep Erdogan, relateaza Mediafax.

Ora 16:00: Victor Ponta prezinta in Parlament noul acord cu FMI

Premierul Victor Ponta va prezenta marti, la ora 16:00, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie.

Victor Ponta, invitat la B1 TV, incepand cu ora 20.00

Premierul Victor Ponta va discuta cu jurnalista Madalina Puscalau despre negocierile cu cei de la FMI, despre pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu si despre sansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela/ Cetateanul Victor Ponta: E posibil ca unii politicieni sa fi fost cumparati

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1, moderata de Claudiu Lucaci si Moise Guran. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva. Moise Guran: Domnule Victor Ponta, ati fost pe rand premier si deputat. Ce parare are insa cetateanul Victor Ponta in urmatoarea problema. A cumparat Gold Corporation politicieni romani sau nu?Victor Ponta: E posibil, dar nu am dovezi.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela/ Cetateanul Victor Ponta: Probabil ca unii politicieni sa fi fost cumparati

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1, moderata de Claudiu Lucaci si Moise Guran. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva. Moise Guran: Domnule Victor Ponta, ati fost pe rand premier si deputat. Ce parare are insa cetateanul Victor Ponta in urmatoarea problema. A cumparat Gold Corporation politicieni romani sau nu?Victor Ponta: Probabil ca da, dar nu am dovezi.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/ Nu vreau sa fiu las si sa mai las legea 15 ani in sertar/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva, premierul a stopat discutia Ma bucur domnule Guran ca dumneavoastra sunteti detinatorul adevarului. Daca legea va fi promulgata de Parlament si promulgata de presedinte o voi pune imediat in aplicare [. ]Unele revendicari din strada sunt de tip Venezuela, a declarat premierul.

Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre candidatul la prezidentiale

Crin Antonescu si premierul Victor Ponta nu au atins subiectul candidatului USL la alegerile prezidentiale, in discutiile pe care cei doi le-au purtat marti. Nu am discutat pe acest subiect astazi, am discutat do.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )