Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Nu este adevarat ca l-am rugat pe Basescu sa-mi fie nas (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu este adevarat ca l-am rugat pe Basescu sa-mi fie nas (VIDEO)

Premierul Victor Ponta neaga ca l-ar fi rugat pe presedintele Traian Basescu sa-i fie nas, asa cum a afirmat seful statului. Bineinteles ca nu este adevarat, dar nu asta e ideea. Ideea este urmatoarea:. continuă pe B1

Alina Gorghiu (PNL): Ce face Ponta este blat cu Basescu

Deputatul PNL Alina Gorghiu este de parere ca premierul Victor Ponta face blat cu presedintele Traian Basescu, refuzand astfel sa-l suspende din functie pe seful statului. Cred ca singura sanctiune.

FOTO Satu Mare: De Ziua Eroilor, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gomflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

FOTO Satu Mare: De Ziua Europei, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gonflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

Alexandru Lele: Victor Ponta se teme de adevar, in cazul mortii lui Cristian Panait

Cred ca a fost o moarte provocata * Mie imi este clar ca Victor Ponta este unul dintre cei mai putin interesati sa se stabileasca adevarul cu privire la moartea lui Cristian Panait * Chiar si numai faptul ca am ramas in viata constituie, in sine, o victorie * Daca ducea la capat grozavenia pe care i-o cerusera sefii sai, procurorul Cristian Panait ar fi facut dovada loialitatii ireversibile fata de un sistem criminal *Interviu cu Alexandru Lele Procurorul oradean Alexandru Lele este cel care, in aprilie 2001, a dispus arestarea lui Adrian Tarau, fiul unui influent sponsor al PSD care a fost si prefect al judetului, sub acuzatia de complicitate la contrabanda cu produse petroliere. Lele a fost suspendat din functie prin ordinul ministrului justitiei de la acea vreme, Rodica Stanoiu, dupa ce fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu crede in arestarile de vineri seara n. r. in care era implicat Adrian Tarau).

Monica Macovei: Ponta este un politruc sovietic care se teme de cei care gandesc si sunt liberi. Vrea sa fim toti ca la festivalul comunist Cantarea Romaniei

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca Victor Ponta este un politruc sovietic care se teme de cei care gandesc si sunt liberi, iar cine nu-i aduce osanale si nu-l lauda este fascist. Declaratia vine ca reactie la decizia premierului de a refuza sa contrasemneze decorarea intelectualilor Horia Roman Patapievici, Mircea Mihaies, Tania Radu, Dan Croitoru, care au condus Institutul Cultural Roman, spunand despre ei ca ar avea opinii anti-romanesti, chiar fasciste.

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Basescu: Ponta este un aparator al baronilor locali si de aceea nu trebuie sa fie Presedinte

Update 19:05 Basescu il acuza pe Ponta de declaratii favorabile baronilor locali Presedintele Traian Basescu il acuza pe premierul Victor Ponta de pozitii favorabile ori de cate ori un baron local din partidul sau sau o personalitate a partidului sau este anchetata pentru fraude sau condamnata pentru fraude.

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR: A creat un blocaj la nivel institutional

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )