Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

B1 B1,
Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul. continuă pe B1

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR: A creat un blocaj la nivel institutional

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

Basescu, despre propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune CSAT pe tema Ucrainei: S-a discutat demult, dar nu si-a dat seama cand

Propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), luni, in legatura cu situatia din Ucraina, precum si despre modul in care tara noastra ar putea sprijini Republica Moldova in contextul tensiunilor din Europa de Est a fost taxata sambata de catre presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier, a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. emisiunea este in desfasurare.

Traian Basescu: Sper sa nu castige Ponta alegerile prezidentiale

Presesdintele TraianBasescu si-a exprimat, duminica seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, speranta ca premierul Victor Ponta sa nu castige alegerile.

Traian Basescu: E socant cata lasitate exista in Ponta. Trageau jandarmii de barca lui sa nu se ude pe augustele picioruse

Presedintele TraianBasescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta a declansat o campanie furibunda, in urma comparatiei pe care.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou/ Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier. Am convingerea ca nici Crin Antonescu nu-l va pune prim ministru. , a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. Ponta: Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie. Avem armata profesionista. Romania nu a fost si nu este in pericol. emisiunea este in desfasurare.

Traian Basescu a facut plangere la CCR pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a facut plangere la Curtea Constitutionala pe numele premierului Victor Ponta. Traian Basescusustine ca premierul refuza sa semneze o serie de decrete pentru oferirea unor.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de.

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )