Libnet.ro
UNICEF

11:16

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - . continuă pe Antena3

Victorie uriasa pentru Simona Halep in optimile US Open

Simona Halep - Sabine Lisicki 6 - 2 in decisiv. VICTORIE pentru Simona Halep!!!Simona Halep - Sabine Lisicki 5 - 2 in decisiv. Simona e pe val. Castiga lejer acest game. Simona Halep - Sabine Lisicki 4 - 2 in.

US Open: Veste MARE pentru Simona Halep. A scapat de adversara de COSMAR de pe jumatatea sa de tablou!

US Open a suferit o noua pierdere majora, dupa ce Caroline Wozniacki, a patra favorita, a fost eliminata inca din turul al doilea al competitiei. Daneza era cea mai mare amenintare pentru Halep, in cursa spre titlu, dupa Serena Williams.

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Performanta majora pentru Simona Halep

O atmosfera destinsa, sarbatoreasca aproape, s-a instalat, joi seara, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, dominat de spectatori romani, cand a devenit clar, dupa primul set, ca perechea formata.

US Open: Simona Halep vs Sabine Lisicki 6-7(6), 7-5, 6-2/ Victorie cu inima - Simona Halep, in sferturile competitiei americane

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut parte de o partida interzisa cardiacilor cu Sabine Lisicki favorita numarul 24), jucatoarea noastra parcurgand drumul de la agonie la extaz de mai multe ori. Dupa ce a pierdut dramatic primul set in tie-break la sase), Simona a strans din dinti, a luptat pana la epuizare si reusit sa se califice in premiera in sferturile de la US Open 6-7, 7-5, 6-2). Pentru un loc in semifinalele competitiei de la Flushing Meadows, Halep va lupta cu Viktoria Azarenka.

Romania - Grecia /Anghel Iordanescu a explicat de ce crede ca Grecia este cea mai buna echipa din grupa

Romania va intilni Grecia, luni, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala si o victorie ne poate apropia si mai mult de Euro 2016.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )