Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta a facut ANUNTUL. Ce spune fostul premier despre CANDIDATURA sa la alegerile PREZIDENTIALE din 2019

B1 B1,
Victor Ponta a facut ANUNTUL. Ce spune fostul premier despre CANDIDATURA sa la alegerile PREZIDENTIALE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din 2019. Contracandidatul lui Klaus Iohannis din 2014 pentru fotoliul de presedinte a. continuă pe B1

Victor Ponta, despre decizia Romaniei de a bloca declaratia UE pe tema mutarii ambasadei SUA: Asa rau n-a mai fost niciodata

Fostul premier Victor Ponta condamna decizia Romaniei de a bloca o declaratie comuna a UE prin care sa se condamne mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Ponta spune ca este pentru prima oara cand.

Victor Ponta, decizie DURA dupa ce a fost achitat. Cum se va RAZBUNA fostul premier pe procurorul care i-a facut dosarul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit sambata seara ce intentioneaza sa faca dupa ce a fost achitat in dosarul Turceni-Turceni. El a anuntat ca saptamana viitoare va trimite un memoriu cu toate.

Victor Ponta, despre achitarea lui Toni Grebla: Romania a luat-o razna in 2015

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre achitarea fostului judecator de la Curtea Constitutionala Toni Grebla. Ponta a declarat ca tot ceea ce se intampla acum arata ca.

Victor Ponta, prima reactie dupa achitare: O tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat in dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistratilor nu este, insa, definitiva. Victor Ponta.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari / Laurentiu Ciurel si Laurentiu Graure, achitati si ei / Doar Dumitru Cristea, fost director general al CE Turceni, a primit la 4 ani de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. in acelasi dosar au fost achitati si Laurentiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Rovinari, si Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni. UPDATE Fostul premier Victor Ponta a reactionat, pe Facebook, la vestea achitarii sale in prima instanta:Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in dosarul Rovinari - Turceni

Victor Ponta a fost achitat, in prima instanta, in dosarul Rovinari Turceni. Fostul premier Victor Ponta este judecat pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata,.

Victor Ponta isi afla miercuri sentinta in dosarul Turceni - Rovinari, dupa cinci amanari. Ce pedeapsa cer procurorii DNA

Zi decisiva pentru fostul premier Victor Ponta. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea pronunta, joi, in prima instanta, decizia in dosarul Rovinari - Turceni, in care Victor Ponta este.

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o reactie sarcastica dupa decizia instantei supreme de a-l achita pe fostul premier Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni. intrebat ce inseamna aceasta .

De ce e bun de plata Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari desi a fost achitat

Desi Curtea Suprema l-a achitat in dosarul Turceni - Rovinari pentru infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, fostul premier Victor Ponta ramane bun de plata.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost achitat in dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj de multumire dupa decizia iCCJ de a-l achita in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de inchisoare. Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )