Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Nu am facut niciun denunt contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3. El a relatat ca a fost audiat la DNA despre ce a facut el ca prim-ministru si ca a trebuit sa. continuă pe Antena3

Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar.

Ponta: Nu am facut niciun denunt impotriva cuiva; astept scuze de la domnul Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri la Antena 3 ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar.

Victor Ponta: Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior. Cum raspunde fost prim-adjunct al directorului SRI

Fostul premier al Romanei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR 1, ca seful PSD, Liviu Dragnea, era apropiat de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

Eu nu o sa zic ca este ticalos. Mesajul lui Liviu Dragnea inainte de ziua lui Victor Ponta: Tot ce-mi doreste el mie ...

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, implineste miercuri 45 de ani. Fostul sau aliat din PSD si din guvern, actualmente aflat la cutite cu el, Liviu Dragnea, a tinut sa ii transmita primul.

De cand a preluat puterea, seful PSD e IRATIONAL. Victor Ponta, declaratii EXPLOZIVE: Dragnea e trist rau. Daca voiam, il dadeam in gat. Si el stie despre mine, si eu despre el

Victor Ponta a ridicat multe semne de intrebare dupa ultimele declaratii facute, in urma carora a dat de inteles ca stie anumite informatii compromitatoare despre Liviu Dragnea, dar,.

Sa mareasca el la TELDRUM cat vrea. Victor Ponta, o noua lovitura lui Dragnea

Victor Ponta a precizat ca vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste contributiile angajatorilor fata de angajati. Fostul premier spune ca se va opune in Parlament trecerii.

Victor Ponta, intrebat daca are cu ce sa-l dea in gat pe Dragnea: Si eu pe el, si el pe mine. Am stat atatia ani impreuna

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost chemat la DNA in legatura cu trecerea lacului Belina, printr-o hotarare de Guvern, in proprietatea Consiliului Judetean Teleorman. Apoi, lacul a.

Ponta i-a dat replica lui Dragnea. Ce i-a transmis presedintelui PSD

Ponta a tinut sa-i dea replica lui Dragnea, cel care a spus ca fostul premier s-a cerut la DNA pentru a oferi informatii despre el. Victor Ponta ii transmite lui Dragnea ca minte si ca face acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )