Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Nu am facut niciun denunt contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3. El a relatat ca a fost audiat la DNA despre ce a facut el ca prim-ministru si ca a trebuit sa.

Sa mareasca el la TELDRUM cat vrea. Victor Ponta, o noua lovitura lui Dragnea

Victor Ponta a precizat ca vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste contributiile angajatorilor fata de angajati. Fostul premier spune ca se va opune in Parlament trecerii.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Victor Ponta povesteste un episod ULUITOR cu Ana Birchall: M-am dus sa o omor

Fostul premier, Victor Ponta, a povestit ca celebrul procuror Mircea Negulescu l-a facut sa o suspecteze pe Ana Birchall ca l-ar fi turnat la DNA, in dosarul Ponta-Blair. Faptul ca dupa.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

Victor Ponta da de pamant cu Codrin Stefanescu: Un bufon

Victor Ponta continua lupta cu cei care au contribuit la excluderea sa din partid. in contextul extinderii de catre DNA a cercetatorilor in dosarul trecerii ilegale a lacului Belina de la Apele.

Victor Ponta sustine ca PSD trebuie sa sacrifice niste lideri pentru a se salva

Deputatul Victor Ponta, fost premier al Romaniei, a scris, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care ar trebui gandita o reactie care sa salveze partidul chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai si il califica pe Codrin Stefanescu drept bufon.

Victor Ponta spune ca e nevoie de o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai / Codrin Stefanescu, un bufon

Victor Ponta a afirmat vineri, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care ar trebui gandita o reactie care sa salveze partidul chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai si il califica pe Codrin Stefanescu drept bufon.

Surse: Fostul ministru al Justitiei din guvernul Victor Ponta, Robert Cazanciuc, audiat ca martor la DNA

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde a fost audiat de procurori. Politicianul a fost ministru al Justitiei, intre 15 aprilie 2013 si 17 noiembrie 2015, in guvernul Victor Ponta.

Victor Ponta, moment de sinceritate la pragul de 45 de ani

Victor Ponta implineste miercuri, 20 septembrie, 45 de ani. inca de dimineata, fostul premier a tinut sa le multumeasca, pe Facebook, celor care i-au transmis un gand bun in aceasta zi an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )