Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

B1 B1,
Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut. continuă pe B1

Victor Ponta, la Sambra oilor: Traian Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc Sambra oilor, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute.

Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou/ Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier. Am convingerea ca nici Crin Antonescu nu-l va pune prim ministru. , a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. Ponta: Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie. Avem armata profesionista. Romania nu a fost si nu este in pericol. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier, a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. emisiunea este in desfasurare.

Basescu, despre propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune CSAT pe tema Ucrainei: S-a discutat demult, dar nu si-a dat seama cand

Propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), luni, in legatura cu situatia din Ucraina, precum si despre modul in care tara noastra ar putea sprijini Republica Moldova in contextul tensiunilor din Europa de Est a fost taxata sambata de catre presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu: Sper sa nu castige Ponta alegerile prezidentiale

Presesdintele TraianBasescu si-a exprimat, duminica seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, speranta ca premierul Victor Ponta sa nu castige alegerile.

Traian Basescu: E socant cata lasitate exista in Ponta. Trageau jandarmii de barca lui sa nu se ude pe augustele picioruse

Presedintele TraianBasescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta a declansat o campanie furibunda, in urma comparatiei pe care.

Traian Basescu: Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Rusia

Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Federatia Rusa, a declarat presedintele Traian Basescu, dorind sa corecteze afirmatia de sambata a premierului Victor Ponta, care a sustinut, la Craiova, ca ne paste un razboi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )