Libnet.ro
UNICEF

23:01

Victor Ponta i-a cerut scuze lui Radu Beligan pentru atacurile primite in urma sustinerii candidaturii liderului PSD (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta i-a cerut scuze lui Radu Beligan pentru atacurile primite in urma sustinerii candidaturii liderului PSD (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut scuze lui Radu Beligan pentru atacurile pe care le-a suferit din cauza sustinerii candidaturii sale. Andrei Plesu l-a criticat dur pe marele actor pentru mesajul de sustinere transmis. continuă pe B1

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

Radu Mazare spune ca lansarea lui Victor Ponta a fost gandita de un strateg american

Lansarea presedintelui PSD, Victor Ponta, in cursa prezidentiala a fost una pe placul primarului Constantei, Radu Mazare. Edilul a spus ca toata manifestarea a fost gandita de un strateg american si din acest motiv a semanat cu cea de la lansarea lui Barack Obama.

Andrei Plesu, scrisoare deschisa catre Radu Beligan despre sustinerea actorului pentru Victor Ponta: Va investiti imaginea intr-o jalnica operatiune de propaganda, intr-un exercitiu manipulatoriu de un gust indoielnic

Andrei Plesu i-a adresat o scrisoare actorului Radu Beligan, dupa ce acesta si-a aratat sustinerea pentru Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj video, difuzat la lansarea candidaturii acestuia de pe Arena Nationala. Ati simtit nevoia la varsta dvs, la statura dvs, sa va legati numele de un carahios, scrie Plesu pe Adevarul.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Ce va face Victor Ponta in SUA: Voi sustine o pozitie a Romaniei in aceasta regiune fata de ceea ce se intampla

Premierul Victor Ponta face o vizita de trei zile in Statele Unite ale Americii, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Ponta va sustine discursul national, in.

Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

Primul ministru Victor Ponta si-a lansat marti programul electoral pentru alegerile prezidentiale, cu numele Marea Unire a romanilor. Ponta arata ca proiectul sau reprezinta o viziune de dezvoltare cu.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )