Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA: In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe reprezentanti in Parlament care apartin acestei familii politice europene verzii, n. r. Din 2000 nu au mai fost in Parlament. Am aceasta intentie, o sa o prezint in PSD, in USL, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA, potrivit Mediafax. In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe .

Ponta: Iau in calcul ca pe listele USL sa fie si reprezentanti ai verzilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca nu este exclus ca pe listele USL de la alegerile parlamentare sa se regaseasca si reprezentanti ai noii miscari ecologiste. O sa gasim impreuna formula juridica.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. Cu USL-ul am castigat toate bataliile politice

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje. Invitat la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv,.

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

Jurnalistul Ion Cristoiu nu are incredere in spusele premierului Victor Ponta. El sustine ca liderul USL se contrazice des si afirma lucruri in functie de televiziune la care este invitat. Nu e bun de prim.

Victor Ponta: Europa asteapta liniste de la noi. Oamenii isi doresc cat mai putine conflicte intre politicieni

In perioada urmatoare, Comisia Europeana asteapta de la Romania liniste, sustine premierul Victor Ponta. Invitat marti in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, liderul USL a explicat ca preocuparea.

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Victor Ponta: Cota de 16% ramane neschimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu va schimba cota unica de impozitare si ca va respecta decizia politica pe care si-a asumat-o la momentul prezentarii strategiei fiscale a USL. Am constatat ca u.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )